Růžičková o manželově boji o život: Celé vnitřnosti měl posunuté nahoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Růžičková o manželově boji o život: Celé vnitřnosti měl posunuté nahoru!

Marie Růžičková s Vladimírem Růžičkou
Marie Růžičková s Vladimírem Růžičkou (Instagram)

Bývalému hokejovému trenérovi Vladimíru Růžičkovi (59) už sice táhne na šedesát, ale málokdo by to do něj řekl. Energii a elán mu bezpochyby dodává i mladší manželka Marie (34), vedle které vede spokojený život. Nicméně i on si zažil nepříjemné zdravotní komplikace a dokonce má za sebou velmi složitou operaci.

Vladimírova manželka Marie prozradila, že přesně loni touhle dobou její muž bojoval o život, tehdy o tom informoval portál iSport.cz. „Měl zkrácený jícen a měl žaludek pod plícemi. Celé vnitřnosti měl posunuté nahoru. Oni mu prodloužili jícen a žaludek vrátili na místo, což byl problém. Ten mu tam museli přidělat. Jak byl dlouho nahoře, tak se neustále vracel zpátky,“ zavzpomínala Růžičková na tězké časy pro web eXtra.cz.

Klíma s Růžičkou i o Pešánovi: Tlak je pořád. Dneska tam je, tak má moji podporu

Video se připravuje ...

„Byla to docela složitá operace. Vemte si, že to tak máte nějakou dobu. To jsem se hodně bála. Myslím si, že měl namále,“ dodala Marie, která byla šťastná, že nakonec všechno dobře dopadlo. Od té doby se snaží řídit manželův jídelníček, aby se podobné situace už neopakovaly. „Řekla jsem mu, že se budeme krotit s jídlem. To jeho pálivé jídlo a hltání všeho, to už nejde,“ pronesla. Pravděpodobně se jí to daří, protože Vladimír vypadá opravdu lépe než kdy předtím.

Podcast Restart: Jak se připravila na fitness soutěž Hana Mašlíková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
14. 10. 2022 • 15:29

Nejstrašnější a velmi nepřirozené jsou ty jejich klofáky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.