Růžičková otočila? Slova o opuštění domu a odchodu do světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Růžičková otočila? Slova o opuštění domu a odchodu do světa

Marie Růžičková s manželem zažívá nejšťastnější období života
Marie Růžičková s manželem zažívá nejšťastnější období života (Instagram)

Manželka hokejové legendy, Marie Růžičková (34), neustále naráží na tvrdé mantinely. Je jí vytýkáno zejména to, že je s Vladimírem kvůli penězům. To vyvrátila už tím, že se naplno vrhla do práce a slusně si vydělává, teď ale přidala i něco k dobru!

V knize Ženy za zády totiž prozradila, že má s manželem uzavřenou předmanželskou smlouvu. „Kdybychom se rozvedli, opustím náš dům a jdu sama do světa. Samozřejmě vím, že máme dítě a jeho táta by se vždy postaral, ale pro mě byla předmanželská smlouva důležitá a jsem ráda, že jsme ji podepsali," píše se ve zpovědi. 

Marie Růžičková je na stadionu jako doma

To ale nehrozí. Nyní po boku manžela totiž prožívá svoje nejšťastnější životní období. „Myslím, že jsem teď ještě šťastnější než tenkrát (po svatbě, pozn. red:). Vše v životě jde nějakým směrem a nám se narodila krásná a zdravá dcera a rodinný život je teď skutečně jiný. Teprve s dítětem člověk objeví ty důležité hodnoty,“ podělila se o svou radost pro ŽivotvČesku.cz.

Neustálé narážky na svůj vzhled a osobu už dávno hází za hlavu, zjistila, že boje s hejtry jsou horší, než ty s větrnými mlýny. „Lidé pořád řeší mé tetování, umělé řasy a to, že chodím na solárko. To je přece každého věc. Mně se to líbí. Dost často mi lidé říkají, že nejsem přirozená. Ale já nechci být přirozená,“ vysvětlila už dříve pro iDnes.cz Růžičková.

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ivana Sukenikova
11. 12. 2022 • 17:44

Když byla ještě přirozená tak vypadala líp! Teď vypadá jak čertice a ještě ty rezavé vlasy no děs a hrůza! Kdyby do ní Růžička neinvestoval tak by nebyla tak rozežraná!

milan samek
10. 12. 2022 • 21:17

Nezáviďte. Přejte štěstí rodině.

alena-koval
10. 12. 2022 • 20:00

Kam dal Růžička oči? Tohle bych nechtěla ani za dveřma. Chudak dcera a Růžička časem taky, je mi ho líto. Ale co si vybral to má. Větší zrudu jsem dlouho neviděla 😡😡😡

marjanka
10. 12. 2022 • 17:48

Proč se tak hyzdí těma plastikama, vždyt to byla hezká ženská tu potkat v noci tak z ní budu mít šok

Květoslava Velanova
10. 12. 2022 • 12:43

Bez plastik byla hezká, ale teď je z ní zrůda. A o těch jejich balónech raději pomlčím. To nedělá kvůli manželovi,ale kvůli ostatním chlapům. A ta jejich holčička, když se ráno probudí, tak se jí musí leknout,když je nenalíčená. To je případ pro psychiatra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.