Nekompromisní vlna kritiky se nevyhnula ani manželce hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (59), Marii (34). Ta se během dovolené, ze které sdílela jednu žhavou fotku v plavkách za druhou, dočkala pořádné palby na svůj vzhled. Neváhala si to ale se sledujícími vyřídit!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
možná by si mařka měla položit jednoduchou otázku, jak jsem vypadala když jsem růžu sbalila, protože tak se mu libila, klon kačera s angry birds to asi nebyl
Na těch fotkách má navíc tunu filtrů a protahuje filtrama už i ksicht dcery, strašnej bizár...Jaká je původní barva vlasů exprostitutky Mařky, ta malá holka tam mezi nima svítí blonďatou hlavou, je vůbec Růžičkovo?
Jsou to sice silná slova, ale je fakt, že nechápu, že některé ženské jsou tak nesoudné a takhle se dobrovolně hyzdí. Přitom by to byla jinak pěkná ženská. A divím se i chlapům, co to chtějí mít doma. Já bych se za takovou partnerku styděla.
Je to smutný pohled, podle věku mladá ženská, ale pohled na ty nafouklé rty, přepísknuté opálení a tetování...Není třeba být v komentářích vulgární, ale všichni vidíme, že ta paní přirozeně nevypadá. Mužští mají někdy podivný vkus, stačí jim, že mají podstatně mladší. Její věc, jak vypadá, ale hvězdné to fakt není.
To nemyslí vážně tahle dobře udržovaná padesátnice !!! Nebo takhle mají vypadat ženy dnešní doby? Ve 34 letech se zmustrovala jak bylo řečeno k tyči.A Růža ten se asi úplně zbláznil.