Marie o vztahu s Růžičkou: ... do čeho jsem se to navrtala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie o vztahu s Růžičkou: ... do čeho jsem se to navrtala?

Láska v podání manželů Růžičkových
Láska v podání manželů Růžičkových (Facebook)

Když se dala dohromady se slavným hokejovým koučem Vladimírem Růžičkou (58), byl z toho pořádný poprask! Marie Růžičková (33) popsala začátky jejich vztahu a přiznala, co považuje za největší dar života.

Manželka trenéra Vladimíra Růžičky Marie, se rozpovídala o vztahu se svým známým mužem. Jak se dali dohromady? Co považuje za životní výhru a lituje svatby? „Občas je to s ním těžké, ale svatby nelituji… Občas mě napadne, do čeho jsem se to navrtala, pak jsou ale příjemnější momenty. Když se podívám na malou, nelituji vůbec ničeho, ona je dáreček za všechno,“ pověděla podle expres.cz Maruška, která porodila v roce 2017 dceru Lejlu.

Video s Maruškou najdete zde:

Klasická »seznamovačka«

Seznámení Marie a Vladimíra bylo úplnou klasikou, tedy alespoň před dobou covidovou, potkali se totiž na diskotéce! „Byla jsem na diskotéce, oni tam tehdy něco slavili, pozval mě na panáka, slovo dalo slovo, byla schůzka a bylo to… okouzlil mě, znala jsem ho z novin, ale nikdy jsem na něj nekoukala tváří v tvář. Když se na mě podíval a usmál se, řekla jsem si, že je to hezký chlap,“ vyzradila expres.cz žena známého trenéra a bývalého hokejisty.

Růžička o otravě hráčů z jídla: Vidíte, co člověk v kariéře může zažít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.