Burešová a Lambora na ostří nože? Šokující zjištění o jejich vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Burešová a Lambora na ostří nože? Šokující zjištění o jejich vztahu!

Eva a její seriálový přítel Marek Lambora.
Eva a její seriálový přítel Marek Lambora. (Foto Aha! - Machan, FTV Prima a archiv Evy Burešové)

Divačky by je nejraději viděly bok po boku i v reálném životě. Z Evy Burešové (26) a Marka Lambory (26) ale skutečná milenecká dvojice nejspíš nikdy nebude. Spíše opak prý může být pravdou. Co se ovšem stane s oblíbeným seriálem, když napětí mezi hlavními aktéry přeroste únosnou mez?

Oba jsou populární a ctižádostiví. Herečka má v seriálu ale podle časopisu Můj čas na kafíčko důležitější pozici, linie příběhu by se bez ní rozsypala. Jinak je tomu ovšem prý v případě mladého hereckého kolegy. Dle verze tohoto magazínu by to byl tedy nejspíš Lambora, kdo by v případě nesvárů letěl z kola ven.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...

Jenže k tomu nejspíš nedojde. Jelikož nic není takové drama, jak se na první pohled může zdát. I když se mu Burešová nedávno omluvila, vše bylo jen v intencích natáčení. Týkalo se to totiž bezprostředně její postavy, která je k herci někdy hodně ostrá. „Evě je to líto, ale tak to má napsané ve scénáři. Její Týna je rázná holka a jedná rychleji, než situaci promyslí,“ řekl herec a popsal, co se mezi nimi děje. „Eva pokaždé, když dotočíme nějaký společný obraz, říká: Já jsem na tebe tak zlá! Nejraději bych tě objala, ale nesmím,“ prozradil Marek pro Aha!. Z čehož vyplývá, že zas až takové drama to mezi nimi vážně není!

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.