ZABIJU TĚ, přečetla si Burešová a přes internet bije na poplach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ZABIJU TĚ, přečetla si Burešová a přes internet bije na poplach

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Šestadvacetiletá hvězda seriálu Slunečná už poznala, že každá sláva má dvě strany. A ten rub není občas vůbec nic hezkého. A tak se rozhodla jednat!

Hercům oblíbené Slunečné píšou fanoušci obdivně, ale i podivně. „Divní fanoušci píšou i kolegovi Marku Lamborovi. Nedávno dostal hodně šílenou nabídku asi od desetileté holčičky. Pak psala i mně - vyhrožovala mi, že mě zabije, protože jsem jí přebrala kluka. Bohužel hodně lidí, a nejen dětí, má pocit, že jsme v reálu úplně stejní jako v tom seriálu. Mají pocit, že nás znají a že jsme jejich," šokuje Eva Burešová v magazínu Téma. 

Video se připravuje ...

„Snažím se to nějak řešit. Na sociálních sítích jsem vyzvala všechny rodiče, ať svým dětem kontrolují profily. Děti mi posílají i telefonní čísla, adresy, dokonce i do školy, ať tam za nimi přijdu. Snažila jsem se jim vysvětlit, že takové informace by sdílet na internetu neměly, protože toho může někdo zneužít a ublížit jim," strachuje se herečka. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
karlos-999
16. 6. 2020 • 19:19

Ta se zabije sama. Stačí když se podívá na boty a propíchne si bradou hrudník.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.