SÍLA: Batulková vlepila FACKU mladé kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

SÍLA: Batulková vlepila FACKU mladé kolegyni!

Dana Batulková
Dana Batulková (Mária Rušinová)

Ač drobné postavy, pro ránu nejde daleko stejně jako kdysi Helena Růžičková (†67) ve filmu Slunce, seno a pár facek. Dana Batulková (62) coby Lída ze seriálu Slunečná neudrží emoce na uzdě. Za ostudu kvůli zrušené svatbě flákne představitelku Týny Evu Burešovou (26), až vezme druhou o kanape jako Blažena.

Podobnost s Troškovou komedií až zaráží. Ale jen na oko. Batulková měla totiž coby rozzuřená starostová k ruce zkušeného kaskadéra Petra Drozdu. Než se jede na ostro, vše se pořádně vyzkouší, aby nebyl problém. „Pokaždé nám ukáže, co a jak. Sjedeme to třikrát čtyřikrát nanečisto. Vypadá to pak před kamerou věrohodně, ale já se přitom Evy ani nedotkla. Emoce musí pracovat a divák věřit, že Lída tu Týnu chce pořádně vytrestat,“ prozradila herečka.

Zatímoc tvář Burešové zůstala ve skutečnosti nedotčená, to chudák Veronika Kánská (53), která ve »Slunce, seno...« hrála Blaženu, si to od Růžičkové pořádně slízla. Korpulentní herečka se s mladšími kolegyněmi rozhodně nemazlila. „Dala mi takovou facku, až jsem spadla do zadělávací mísy a pak mi museli chladit tvář, protože mi otekla,“ postěžovala si po natáčení Kánská.

Vše pro rodinu

Seriálová Lída přirostla její představitelce k srdci, i když je pěkná semetrika. Nic nikomu nedá zadarmo a rozhodně nezapomíná na příkoří, která se dějí její rodině. „Ona se moc snaží a všechny věci dělá pro dobro rodiny, tedy je o tom přesvědčená. Všechny miluje a takto jim to dokazuje. Zkrátka má svůj byznys plán a toho se drží stůj, co stůj,“ říká Batulková o paní starostové.

Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.