Burešová ze Slunečné oslavila 27: Dostala svého prince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová ze Slunečné oslavila 27: Dostala svého prince!

Eva Burešová oslavila sedmadvacáté narozeniny na place Slunečné
Eva Burešová oslavila sedmadvacáté narozeniny na place Slunečné (FTV Prima)

Přímo na statku, kde točí seriál Slunečná, popřáli herci a štáb seriálové Týně k narozeninám. Největší radost Eva Burešová (27) měla z netradičního dortu, který jí nechali upéct na míru. Trůnil na něm totiž její milovaný Malý princ!

Se sladkou pochoutkou na motivy pohádkového příběhu Saint-Exupéryho popřála herečce ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová (54). V patách jí byl seriálový Janek Marek Lambora (24) s pugétem. Oslavenkyně byla překvapená, vůbec nic netušila. Narozeninový dort jí udělal obrovskou radost. „Malý princ je moje neoblíbenější knížka už od dětství. Každý rok ji čtu, když je mi smutno, a najdu v ní něco nového. Malý princ je mi moc blízký.

Dostávám tak s ním různé přívěsky a hrníčky,“ prozradila Burešová. „Já jsem Evičce popřál hodně štěstí, zdraví a lásky. A aby si po tom, co strašně moc točí, odpočinula,“ svěřil Lambora. V zástupu gratulantů nemohla chybět Týnina seriálová sestra Sylva. „Milá Evičko, já ti přeju, aby ti všechno vycházelo, abys byla zdravá, aby byl zdravý tvůj syn a abys byla pořád takhle krásná,“ popřála Bára Jánová (30).

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...

A Dykovi ho načetli

Evu Burešovou by jistě potěšila také nová audiokniha Malý princ, kterou namluvili Vojta (34) a Táňa (41) Dykovi a v úterý večer slavnostně pokřtili. Kniha obsahuje také dárkovou kartičku pro štěstí.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.