Konec ve Slunečné? Burešová překvapila fanoušky další změnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konec ve Slunečné? Burešová překvapila fanoušky další změnou!

Eva Burešová ve Slunečné
Eva Burešová ve Slunečné (TV Prima)

Eva Burešová způsobila další poprask. Není to tak dlouho, co hvězda seriálu Slunečná zveřejnila na sociální síti fotografii v červených vlasech. A hned byl oheň na střeše.  Nyní své fanoušky překvapila ofinou.

Pokud hrají výrazné role, mají většinou ve smlouvách, že nesmí radikálně změnit svůj vzhled. A to se týká jak barvy, tak zkrácení vlasů. To však nebrání představitelce Týny Popelkové ze Slunečné experimentovat.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Ačkoliv po své poslední „proměně“ musela fanoušky několikrát přesvědčovat, že jde pouze o paruku, nyní se předvedla se slušivou ofinou. „Ta ofina je dobrá, co? Já vím! Ale není moje!“ napsala dle Blesku Burešová, která raději hned uvedla na pravou míru, že jde pouze falešnou ofinu.

„Nemůžu mít změny účesů, a na léto se ofina už vůbec nehodí. A ani bych si nebyla jistá, jestli se mi to dobře střihne, takže tohle je jenom na klipsnu,“ ukazovala v instastories. Fanoušci oblíbeného seriálu Slunečná si tak mohli oddechnout a o svou oblíbenou postavu rozhodně nepřijdou.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.