Eva Burešová (26): VYHROŽUJÍ MI SMRTÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Burešová (26): VYHROŽUJÍ MI SMRTÍ!

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto TV Nova)

Oblíbenost seriálu Slunečná má i temné stránky. Hlavní představitelka Týny Eva Burešová (26) dostává výhrůžky smrti. Ženy se bouří, že jim přebrala Marka Lamboru (25).

Nevídané obliby se dočkal primácký seriál Slunečná, který dokonce dokázal překonat i nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě. Úspěch seriálu nepřináší však jen kladné stránky, ale i ty stinné. Například hlavní hrdinka Týna dostává v reálném životě opravdu nepříjemné zprávy od fanoušků. Dokonce i malá holčička jí bez mrknutí oka napíše výhružnou zprávu.

Tomešovi zpívají v karanténě:

Video se připravuje ...

Šílené fanynky
Vše se děje hlavně kvůli herci Lamborovi, který se velmi rychle stal idolem mnoha žen. Na Instagramu mu neustále píšou a sní o něm. To, že ho v seriálu vidí po boku jiné, jeho fanynkám vůbec nedělá radost. Přebrala jí kluka ,,Divní fanoušci píšou kolegovi Marku Lamborovi. Nedávno dostal hodně šílenou nabídku od asi desetileté holčičky,“ prozradila Burešová v magazínu Téma. „Pak psala i mně – vyhrožovala mi, že mě zabije, protože jsem jí přebrala kluka. Bohužel hodně lidí, a nejen dětí, má pocit, že jsme v reálu úplně stejní jako v tom seriálu. Mají pocit, že nás znají a že jsme jejich,“ dodala herečka.

Nabádá rodiče
Na celou situaci se snaží zapomenout a už o ní dále nechce hovořit, jelikož je sama matkou malého Nathaniela (2,5). Na sociálních sítích proto nabádá rodiče, aby kontrolovali profily svým dětem, a sama to tak jednou chce praktikovat. ,,Děti mi kolikrát pošlou své adresy, telefonní čísla a já se jim marně snažím říct, že tyto informace by s nikým neměli sdílet,“ dodala.

Stále svobodný
I když hlavní hrdina Slunečné Marek Lambora dostává nabídky od žen, je stále single. Naposledy se zdálo, že mu štěstí v lásce bude přát s misskou Andreou Bezděkovou (26) . Později se však ukázalo, že jsou pouze přátelé, a herec u krásné brunetky zkrátka nezabodoval.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.