Zabila policistu a je na svobodě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zabila policistu a je na svobodě

Z auta hasiči vystříhali kromě Pavola další dva těžce zraněné policisty.
Z auta hasiči vystříhali kromě Pavola další dva těžce zraněné policisty. (Foto Aha! – Václav Burian, HZS)

Přestože opilá a zfetovaná zabila policistu Pavola K. (†31), je Jitka R. (39) na svobodě! Řidička mercedesu dokonce není obviněná, údajně ani nebyla na výslechu. Jak je to možné?

Jitka R. údajně zavinila nedělní nehodu v pražské ulici 5. května. Ve vysoké rychlosti tam nabourala policejní vůz, ve kterém seděl Pavol s kolegou (34) a kolegyní (40). Karambol skončil jejich těžkým zraněním, a přestože Pavola hodinu resuscitoval, nepřežil. „V souvislosti s tragickou dopravní nehodou byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekla policistka Violeta Siřišťová s tím, že kriminalisté na případu usilovně pracují. „Zažádali o provedení znaleckého zkoumání,“ doplnila. To však může nějakou dobu trvat. V pondělí čeká rodinu Pavola poslední rozloučení ve Slezské Ostravě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.