Burešová pod těžkým tlakem: Slova o sebevraždě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Burešová pod těžkým tlakem: Slova o sebevraždě

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Být známou osobností není jednoduché. Své o tom ví i hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (26). Té každý den chodí ošklivé zprávy od uživatelů sociálních sítí, a nejde o žádné jednoduché čtení, které by s člověkem nepohnulo. Někdy takovéto „hejty“ umí zanechat pořádný šrám na duši a některé jedince mohou dokonce dohnat k tomu nejhoršímu. Co si o tom myslí Burešová?

I seriálová kráska musí číst spoustu kritiky. Eva Burešová by negativní komentáře dokonce mohla prý přehazovat vidlemi. Ačkoliv je Eva šťastná díky synovi a partnerovi, je toho názoru, že „hejty“ na sociálních sítích nejsou jednoduchou záležitostí, nýbrž o vážnou věc.

„Začala jsem to vnímat už během Tváře, kdy pod videa se mnou psali, že jsem sice talentovaná, ale hlavně se nemám smát. Když jsem to téma vytáhla na Instagram, nebylo to kvůli tomu, že jsem chudinka, kterou je potřeba litovat. Já se budu smát, protože jsem šťastná. Jestli mám křivý úsměv nebo zuby, je to furt lepší než mít pokřivený charakter… Dokonce to může dohnat až k sebevraždě. Lidé si neuvědomují, že jde vlastně o šikanu. Nedělají ji jenom děti, které se snažíme vychovávat, aby neubližovali, ale i dospělí. Jsem hodně citlivý člověk a mrzí mě to. Nedokážu pochopit, že takoví lidi jsou a furt musejí hledat něco špatného. Pokud to není úsměv, tak to, že mám mladšího partnera, syna nebo auto v automatu. Na všem něco najdou…

Na všem je něco špatně. Hejtují nás, že nikdy nebudeme hvězdy jako Karel Gott nebo Lucie Bílá. Ale nedají nám tu šanci to ukázat, že jsme stejně kvalitní a pracovití, protože na nás pořád hledají nějakou špínu a nenávidí nás. Věřte mi, že ten nátlak je hrozně silný a vyčerpávající. Ani média nám moc nepomáhají a ta podpora všeobecně moc není. Samozřejmě je i spousta lidí, kteří nám fandí, ale ti se tolik neozývají. Spíš jsou slyšet ti, kteří vás nemají rádi a chtějí ublížit,“ pověděla podle super.cz Burešová.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
21. 6. 2020 • 22:38

... no a co má bejt , že se chudinka dočetla že má nechutný úsměv ? To si už měla sama všimnout , tím spíš že je herečka a tak když nechce diváky vyděsit , neměla by se šklebit na plnou hubu !

IngKecner
21. 6. 2020 • 11:40

Asi ano, a platí to i pro ty nahoře, všechnbo jsem MY.

sugarbitter
21. 6. 2020 • 11:28

Nejsou žádní "oni":, ale jsme to vždycky a stále jen "my",

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.