Zavřel z Ordinace srazil skútrem malou dívku: Řídil pod vlivem alkoholu a léků?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zavřel z Ordinace srazil skútrem malou dívku: Řídil pod vlivem alkoholu a léků?!

Vlastimil Zavřel a Ivan Vyskočil ukázali pupíky.
Vlastimil Zavřel a Ivan Vyskočil ukázali pupíky. (Profimedia.cz)

Na tenhle den jen tak nezapomene! Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 a český hlas Homera Simpsona Vlastimil Zavřel (65) včera odpoledne srazil svým skútrem na Podolském nábřeží v Praze na přechodu malou holčičku. Záchranáři ji z místa nehody převezli do nemocnice. Sám herec tvrdí, že šlo o nešťastnou událost.

V horkém sobotním odpoledni mířil po nábřeží do centra a absolutně nemohl tušit, do jaké šlamastiky se dostane. „Jel jsem a najednou vidím, jak holčičce upadl na přechodu pro chodce klobouk a ona pro něj vyběhla. Začal jsem prudce brzdit, ale už jsem to nestihl a srazil jsem ji,“ popsal Nedělnímu Aha! Zavřel.

„Sám jsem také spadl a odřel se! Ale šlo mi hlavně o zdraví té dívenky. Společně s jejími rodiči jsme hned zavolali sanitku, ve které ji lékaři vyšetřili a pak ji odvezli do nemocnice,“ třásl se Zavřelovi hlas, když jsme se s ním spojili. V tu chvíli čekal s tatínkem holčičky na příjezd policie. „Podle mě nezraněná! Je to velmi nepříjemné, je mi strašně,“ rozloučil se mimo jiné herec ze seriálů Malý pitaval z velkého města nebo Dobrodružství kriminalistky.

Měla odřeniny 

S tím, že je malá aktérka nehody nezraněná, se ale Zavřel spletl. „Ošetřili jsme na místě devítiletou holčičku, nebylo jí nic vážného! S odřeninami horních a dolních končetin ji lékaři převezli na ošetření do Thomayerovy nemocnice,“ sdělila mám mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Samotná policie zatím nechce k nehodě cokoliv říci. „Můžu potvrdit, že muž ročník 1954 srazil na přechodu skútrem dítě. Nadále se celou událostí zabýváme a podrobnosti sdělíme během neděle,“ pronesl stroze mluvčí policie Jan Daněk. Není tak zatím jasné, zda např. Zavřel nemohl řídit pod vlivem alkoholu či třeba léků.

Starý mládenec Zavřel dva roky po svatbě: Žena mi řekla hned "ano"!

Video se připravuje ...

Vlastimil Zavřel po nemoci jater: Hubnul jsem kilo za den!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.