Takhle sexy ještě nikdy nebyla! Burešová apeluje na maminky, aby... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Takhle sexy ještě nikdy nebyla! Burešová apeluje na maminky, aby...

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Shoxpix.cz, Profimedia.cz, FTV Prima, Instagram.com)

Herečka Eva Burešová (27) rozhodně ví, jak potěšit fanoušky. Hvězda seriálu Slunečná na sociální síti nedávno zveřejnila snad zatím nejrajcovnějších fotografie své kariéry. Představitelka Týny Popelkové snímky chtěla poukázat na to, že maminky s dětmi mohou být sexy.

Pohled pro bohy! Tak by se daly označit snímky Burešové, které zveřejnila na svém profilu na Instagramu. I přesto, že je maminkou syna Nathaniela, rozhodně je jasným důkazem, že žena může být atraktivní, i když má dítě.

„I my, mámy, totiž můžeme být sexy. Mateřstvím naše ženskost a sexualita nekončí. Naopak začíná! Každá jsme nádherná. Je jen a jen na nás, jak se vnímáme. Tak nás budou vnímat i ostatní. Ženy! Jste krásné! Všechny. Bez výjimky,“ napsala Burešová na sociální síti.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera:

Video se připravuje ...

Ačkoliv některé fanynky jsou názoru, že by žena měla více myslet na své děti a takto se nevystavovat, v případě Burešové tomu tak nebylo. Hvězda Slunečné sklidila vlnu pozitivních reakcí. Sama Burešová si snímky pochvaluje.

„Mám vždy radost, když fotografové nerutušují mé břicho. Když nechávají viděnou moji památku po krásném těhotenství… Tygří pruhy, na které jsem pyšná, i volnější kůži, která zůstala po tom, že jsem 9 měsíců pod srdcem tvořila mé štěstí a můj vesmír. Jak jste na tom, maminky? Jak vnímáte své tělo? Doufám, že jste na něj pyšné. Jste totiž hrdinky,“ napsala Burešová na Instagramu.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hali06
2. 9. 2020 • 01:47

antonuis.j
Je lip?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.