Aférka Čenského: Když se to stane, tak je to neštěstí, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čenského aférka s květinářkou: Když se to stane, tak je to neštěstí, přiznává

Jan Čenský
Jan Čenský (Martin Hykl, archiv)

Herec Jan Čenský (60) se proslavil rolemi princů, kteří si vždy získali srdce princezen. O srdce své manželky ale musel bojovat, a dokonce několikrát. Jednou to totiž vypadalo, že se tento princ z pohádek šťastného konce nedočká…

V době jeho největší slávy mu chodila spousta psaníček od ctitelek. Jako správný gentleman si je ponechal, i když musel mnohé zklamat tím, že lásku neopětoval. Jeho žena Dana však k fanynkám nepatřila, a v roli ctitele se tak nečekaně objevil právě Jan Čenský.  „Zaujala mě na první pohled, ale od její nejlepší kamarádky se mi hned dostalo varování, abych si nedělal naděje, že na ni nemám. A to jsem nemohl nechat jen tak. Sebral jsem odvahu, začal se dvořit a vyšlo to,“ zavzpomínal herec na dobu před více než třiceti lety.

Jenomže jeho povolání nešlo ruku v ruce se soukromým životem, na což herec několikrát doplatil. Svou svatbu musel dokonce opustit kvůli divadelnímu představení! „V té době jsem působil v Černém divadle a v den naší svatby jsem musel hrát představení. Takže po obřadu jsme si dali oběd a já si pak na několik hodin odběhl pryč. Když jsem se pak vrátil zpátky, už to byla taková after párty, kde mě někteří už ani nepoznávali. Svatební noc už si nepamatuji,“ vzpomíná s úsměvem Čenský.

Čenský má doma »druhou« Hanu Maciuchovou (†75)! Co ho se zesnulou herečkou pojilo?

Video se připravuje ...

Větší pracovní nasazení však není to jediné, co stálo jeho šťastnému manželství v cestě. Herec byl kdysi ve Zlíně zachycen fotografy, jak se vášnivě líbá s květinářkou. Nedalo se dělat nic lepšího než jit s pravdou ven. „Když se to stane, tak je to neštěstí, ale všechno se dá vyřešit, když dva chtějí. Bohužel to ale není nic normálního,“ cituje herce web zeny.prima.cz. Manželka mu nevěru nakonec prominula - nechtěla rozbít rodinu. Poté se ale rozhodla stáhnout a herce již do společnosti nedoprovází. Získala tak přezdívku paní Colombová.

Dana Morávková o konci Ordinace: Ona to ví od fanoušků, Čenský od Blesku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
6. 5. 2021 • 12:51

V téhle branži je to asi normální,že kámen cihlu klátí....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.