Prokletí herců ze seriálu Most!: Stárková promluvila o finanční tísni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prokletí herců ze seriálu Most!: Stárková promluvila o finanční tísni

Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most!
Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most! (Česká televize)

Hvězda seriálu Most! Zdeněk Godla (44) není jediný, kdo se potýká s finančními problémy. Jeho herecká kolegyně Erika Stárková (35), které v seriálu hrála muže přeoperovaného na ženu, promluvila o finanční tísni.

Starková se do povědomí televizních diváků zapsala zejména rolí transsexuálky Dáši v legendárním seriálu Most!. A stejně jako její herecký kolega Godla, má i ona problém s penězi. "Já si myslím, že ve finanční tísni jsem tak dvakrát do měsíce. Mám ale svoje přesvědčení, jasné sny, přes které nejdu. To je můj osobní přístup. Neodsuzuju nikoho," řekla Super.cz.

Herečka si dříve přivydělávala jako servírka či pokojská.  "Servírka už nejsem, ani pokojská, ani nechodím za pětikilo na plesech převlečená za tanečnici hula hula. Tyhle časy jsou pryč. Ani děti už nehlídám,“ svěřila se Stárková.

Zatímco Godla se chytl nové herecké příležitosti a působí v seriálu Ordinace v růžové zahradě, Stárková se herectví v současné době nevěnuje. „Dávám si prostor pro svoji tvorbu. Momentálně pracuju na svém albu, na své hudbě," svěřila se dle webu Super.cz Stárková.

Václav Neužil si někdy plete manželku s Erikou Stárkovou alias Dášou z Mostu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.