Eva Stárková: Pravda o jejím zaměstnání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Eva Stárková: Pravda o jejím zaměstnání!

Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most!
Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most! (ČT)

Transexuál Pavel v seriálu Most! udělal z Eriky Stárkovové (34) hvězdu. Herectvím by se přitom neuživila. Na plný úvazek se věnuje hlídání dětí za peníze. A to dokonce i těm ze zahraničí. Léta praxe z ní udělaly profíka v oboru.

Dva měsíce natáčení seriálu Most! pro ni byly zatím největší hereckou pracovní příležitostí v životě. „Věnuju se na plný uvázek tomu, že hlídám děti,” přiznala představitelka seriálového Pavla, který se nechal přeoperovat na Dášu. A očividně je v tom dobrá. „Dokonce jsem se i dostala k tomu, že když tady natáčel americký režisér, tak jsem hlídala celý měsíc přímo u něj děti. A to byl samozřejmě neuvěřitelný zážitek,” prozradila herečka v pořadu Sama doma.


Nesnaží se ale prorazit jen jako herečka, ale také jako zpěvačka. „Mám kapelu, kde zpívám. Ale zatím veřejné oficiální koncerty nemáme. V létě jsme třeba hráli po svatbách. Zatím je to v takové klidné fázi,” řekla Erika, která zatím ani po velkém úspěchu seriálu není zavalena pracovními nabídkami. „Myslím si, že tak jak to je, tak je to absolutně v pořádku. Není mi to líto, že nemám víc nabídek. Uživím se. Čas strávený s dětmi je pro mě mimořádný,” přiznala herečka.

Rada na uspávání
Jako herečka nemá Erika příliš zkušeností, ale jako chůva s letitou praxí rozhodně ano. Má totiž spoustu triků. A to i na uspávání dětí. „Zásada je dětem se věnovat, aby přes den vydaly energii ze sebe ven. Pak se jim lehce usíná. Já dětem navíc hodinu před tím, než je uspávám, dávám všeobecný klid. Zapálím třeba svíčky, pustím relaxační hudbu a taky jim zpívám,” prozradila herečka.

Erika Stárková alias Dáša z megaúspěšného seriálu MOST! v hospodě Severka: Házela do sebe panáky!

Nejdřív si sedla do kouta a v tichosti si ťukala něco do mobilu. Jakmile se ale v hospodě Severka, kde se konalo promítání posledního dílu Mostu! rozsvítilo, Erika Stárková (34) »chytla slinu«. Přišla jako Dáša, která si nechce s nikým zadat, odcházela ale jako Pavel zpitý pod obraz. Během promítání 8. dílu divácky úspěšného seriálu se Erika Stárková víceméně schovávala v šatně, nebo seděla zády k ostatním.

„Jakmile skončila úvodní diskuze a měla volnou chvíli, tak utekla do šatny. Seděla tam sama zády ke všem ostatním, něco si ťukala do mobilu, nechlastala a s nikým se nebavila,“ popsal Aha! člověk, který se zúčastnil oslavy v restauraci Severka.
Jakmile se podle něj ale v sále rozsvítilo a mělo se pomalu odjíždět domů, vytáhnul někdo Eriku na panáka a začaly se dít věci. Ochotně všem pózovala, lámala do sebe panáky i pivo a najednou byla kamarádka s celou Severkou. Jenže pak štáb zavelel k odchodu a představitelka přešitého Pavla se rozloučila s Mostem.

Erika Stárková - Jak dopadne seriál Most!?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ingmatveev...@...
27. 2. 2019 • 17:38

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.