Martha Issová hrála i v šestinedělí: Po MOSTU! přijde ZKÁZA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Martha Issová hrála i v šestinedělí: Po MOSTU! přijde ZKÁZA

Martha Issová
Martha Issová (profimedia.cz)

Není nad večerní komediální seriály, kterých si ČT1 připravila tento rok opravdu požehnaně. Po veleúspěšném seriálu Most! se diváci mohou v pondělí těšit na Zkázu Dejvického divadla, která je víc než hvězdně obsazená. Jednou z hvězd je i Martha Issová (37), která seriál natáčela v šestinedělí!

Herečka si v novém seriálu režírovaném Miroslavem Krobotem (67) zahrála samu sebe, stejně jako její divadelní kolegové z Dejvic. Její postava se od ní však o chlup liší. „V seriálu jsem vykreslena jako vyrovnanější, sympatičtější, chytřejší, láskyplnější a roztomilejší osobnost, než je tomu v reálném životě. Ve skutečnosti jsem mnohem víc labilní, náchylnější k tomu propadat různým ezoterickým vědám, nemám tak silnou vůli, vztah ke kolektivu a smysl pro humor,“ přiznala Issová.

V době natáčení seriálu byla herečka krátce po porodu druhého dítěte, dcery Emilky. „Na place jsem s sebou měla miminko a byla v šestinedělí. Nebylo to jednoduché. Pes zůstal doma, protože mít s sebou ještě jeho, tak se zblázním,“ svěřila se Martha. Když byla ještě těhotná, točila pro změnu dvoudílný televizní film Dukla 61, ve kterém ztvárnila hlavní ženskou roli. Celé natáčení tehdy komplikovalo zvětšující se bříško. Zkáza Dejvického divadla se na obrazovkách ČT1 poprvé objeví v pondělí 4. března.

(Ne)ptej se kamene
V seriálu má Martha mimo jiné scénu, ve které se představí jako ezoterička. S kolegyněmi Veronikou Khek Kubařovou (31) a Lenkou Krobotovou (41) sedí v kruhu a pokoušejí se navázat energetické spojení s kameny, které drží v ruce. „Ta scéna vznikla tak, že jsme jednou takhle šli s klukama kolem dámské šatny a slyšeli jsme, jak Simona Babčáková říká Marthě – kámen ti to nepoví! No muselo se to použít,“ prozradil herec Václav Neužil (39) s úsměvem.

Na video s Marthou Issovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.