Martha Issová: Proč změnila názor na Tvář?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Martha Issová: Proč změnila názor na Tvář?!

Sympatická, maličká a charismatická herečka. Takto bych popsala Marthu Issovou, kterou dle jejích slov všichni jako bezva holku neberou. Musela překousnout nemalou kritiku kvůli klipu ″Přemluv bábu″ a také umí sama o sobě dost pochybovat. I přes tyto faktory se napotřetí rozhodla přijmout nabídku do pořadu Tvoje tvář má známý hlas a vymačkat ze sebe to nejlepší. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

antonuis.j
13. 11. 2017 09:14

Oblíbená??? Tahle nesympatická šišlavá a ošklivá trpaslice??? A odkdy a kým? Co vidím a slyším kolem sebe a soudě dle sebe, je krajně neoblíbená a nikomu se nelíbí ani jako herečka ani jako žena, je to póvl.

dedapetr51
12. 11. 2017 13:18

Jeden starý pán mě řekl,že umělci musí být nadaní a mít to v krvi jako Buri­an.Ve­rich,P­lacha a jim podobní. Dřív to byli umělci kteří hráli srdcem a dnešní umělci,většina nemá talent a dělá to jen pro peníze a proto že nechtějí manuálně pracovat a díky nízkému vzdělání se na nic nehodili.Proto dnešní kultura v divadlech,v televizi,ve filmu a celkově v zábavním průmyslu má tak nízkou úroveň a jsou nesledovatelné.A musím sním souhlasit.Na dnešní produkci se podíváte jednou a víckrát to nepotřebujete vidět,ale na filmy pro pamětníky se dá dívat opakovaně.Dnešní tak zvaní umělci si ke všemu myslí že jsou elita,ale spíš jelita a tomu namyšlená a bez pokory,přesto že je lidi živí ze svých daní a vstupenek a bez nich by nebyli.

-bello-
12. 11. 2017 22:34

dedapetr51
bohužel souhlas se vším

-bello-
11. 11. 2017 22:48

Kristepane, kdo říká, že Issová je charismatická?
Ví vůbec autorka toho žvástu, co to znamená ?
Co se týče " přemluv bábu " nemusela překousávat Issová lautr nic! Dostala za reklamu velmi slušný balík a věděla dobře do čeho jde !!! Kromě toho od svého chlapíka dostala i jistotu rolí v dívadle
Vypadá od narození jako " stará-mladá " ( něco jako Dana Morávková ) , její hlásek je pro mě nepřijatelný , budí dojem skřeta a stydlivá moc není, když se fotila s tím svým hrudníčkem nahá.Coby hérečku jsem ji já nikdy neskousla a ona vlastně nic jinýho není.Má jen 9. tříd základky a na hérečku to stačí .
To by bylo asi tak v kostce vše

mord
12. 11. 2017 08:05

Tak jo šmudlo další výblitek z tebe vypadl, máš splněno tak popadni ten smeták a mazej zase vytírat nulo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.