Martha Issová volá o pomoc: Tohle se může stát i vám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martha Issová volá o pomoc: Tohle se může stát i vám!

Martha Issová
Martha Issová (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, David Kundrát, TV Nova)

Česká herečka Martha Issová (37) má srdce ze zlata. Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas se neskutečně dotkl příběh osiřelých dětí a skrz sociální sítě pro ně pomáhá vybírat peníze.

„Přišla ke mně tato prosba o pomoc, která se mnou natolik zamávala, že ji s vámi sdílím: „V mým okolí zemřela po statečném boji s hnusnou nemocí maminka dvou dětí, třetí a šestá třída, která byla samoživitelka. Děti zůstaly jen s babičkou,“ napsala herečka na sociální síti.

Herečka se do situace dokázala vcítit o to více, že je sama maminkou dvou dětí. S manželem, producentem Davidem Ondříčkem, má Issová dceru Františku, které je už pět let a v břenu 2018 přivedla na svět druhé dítě, holčičku Emilku.

„Bolest, se kterou se teď potýkají, zmírnit nedokážeme, ale můžeme pomoci alespoň s těžkou finanční situací, ve které se ocitly. Pokud můžete a chcete, pošlete prosím jakoukoli částku na transparentní účet,“ vyzvala herečka své příznivce.

Chlapeček je ke všemu chromý na ruce a nohy a finanční pomoc je více než vítána. Vlna solidarity, která se pod příspěvkem strhla, je obrovská. Pokud můžete pomoci a chcete, pošlete jakoukoli částku na 3154721103/0800. Žádná částka není malá.

Na video s Marthou Issovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.