Festival ve Varech: Róby a auta za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Festival ve Varech: Róby a auta za miliony!

Slavnostní zahájení 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech
Slavnostní zahájení 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, J. Tůma, herminapress, ara)

Čas se blýsknout! Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech odstartoval slavnostním zahájením, a kdo mohl, předváděl luxus. Filmový producent a režisér David Ondříček (48) dorazil sporťákem za miliony. A herečka Zuzana Stivínová (43) měla dokonce tak drahé šperky, že si musela najmout tajnou ochranku!

Diamantový pár
Klára Issová (38)
Herečka na festivalu poprvé představila přítele Jakuba, který pracuje pro britskou firmu. Zářili nejen zamilovanými pohledy, ale i diamanty za﷯ 704 000 korun.
Prsten ALO diamonds 166 000 Kč
Prsten ALO diamonds 135 000 Kč
Náušnice ALO diamonds 181 000 Kč
Manžetové knoflíčky ALO diamonds 222 000 Kč

Milionová lady
Zuzana Stivínová (43)
Herečka se ozdobila půjčenými šperky od značky Cartier. Náhrdelník měl hodnotu přes 700 000 Kč a náramek přes 260 000 Kč. Proto měla u sebe dva bodyguardy, kteří ji na dálku tajně hlídali.
Náhrdelník Cartier 700 000 Kč
Prsten Cartier 260 000 Kč

Vražedná máma
Uma Thurman (47)
Největšího potlesku a hlasitého přivítání návštěvníků festivalu se dočkala hollywoodská hvězda a vražedkyně z filmů Kill Bill, která přijela limuzínou i se svými třemi dětmi.

Vypůjčený luxus
Jana Plodková (35)
Na luxus vsadila také herečka, která přiznala, že má všechno kromě sebe půjčené. Hedvábné šaty Valentino i diamantové šperky Tiffany jí﷯ říkaly paní jen na jeden večer.

Hodně odvážný dekolt
Jitka Čvančarová (39)
Herečka jako jedna z mála přišla bez šperků. Na červeném koberci ale upoutala větší pozornost než s briliantovým třpytem. J﷯ejí obří dekolt a manžel Petr Čadek (38) byli největším klenotem.

Úsměv jako klenot
Martha Issová (36)
V doprodu partnera Davida Ondříčka si ruku v ruce jako každý rok vyšla mezi prvními do hotelu Thermal i herečka, která se plánuje ve V﷯arech zdržet jen pár dní.

Prezident v akci
Jiří Bartoška (70)
Jako úplně první vstoupil na červený koberec prezident festivalu s manželkou Andreou. Ta přiznala, že má jako jedna z mála žen vlastní šperky. Dostala je ﷯od svého muže.

Festivalová premiéra
Daniela Peštová (46)
Česká supermodelka se slovenským zpěvákem Pavolem Haberou (55) poprvé přijali pozvání na karlovarský festival. Když přijízděli, hráli jim Reklamu na ticho.

Páreček k pohledání
Anna Fialová (21)
Vnučka »limonádníka« Karla Fialy (91), která zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas, dorazila v krátkých vlasech po boku temperamentního fešáka.


Režisér Ondříček přijel ve velkém stylu
Porsche za 2,5 milionu!

Festivalová limuzína je nuda! To si zřejmě řekl režisér David Ondříček (48), který příjezd na zahájení Mezinárodního filmového festivalu pojal s heslem: Příležitost pro vyvenčení drahouška!

Tím ale není míněná jeho partnerka herečka Martha Issová (36), ale porsche v hodnotě 2,5 miliony. „Už jen samotný zvuk auta na něj upozornil,“ prozradil Aha! očitý svědek.
Ondříček se tak dokonale hodil před pětihvězdičkový hotel Pupp, kde bydlí všichni, kdo něco znamenají, včetně hollywoodské herečky Umy Thurmen (47).

Rozlítaná topmodelka Kurková oslnila festival
V cestovním oblečení za 172 000 Kč

Kilometry i peníze létají v případě Karolíny Kurkové (33) vzduchem. Než topmodelka dorazila na zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, stihla letět z Ameriky do Prahy, na Ibizu a pak znovu do Česka. 

Zatímco všechny hvězdy utrácejí nebo si půjčují oblečení a doplňky za statisíce až na slavnostní zahájení, Karolína utratila téměř 200 tisíc za šatník jen, aby se blýskla už při ubytování v hotelu.

Únava z toho, že měla perný týden nabitý cestováním na ní ale nebyla vůbec znát. Do Česka přiletěla z Ameriky už před týdnem na otočku za rodinou do Děčína, odkud letěla na Ibizu, kde se potkala i s rapperem Majkem Spiritem (32) a odtud zamířila do Varů.
„Od vystoupení z auta rozdávala úsměvy na všechny strany a velice ochotně se i podepisovala,“ svěřil Aha! očitý svědek.

Na videa z Varů se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.