Jágrova Veronika míří opět do Varů. Tentokrát sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jágrova Veronika míří opět do Varů. Tentokrát sama!

Letos Veronika navštíví Vary bez svého hokejisty.
Letos Veronika navštíví Vary bez svého hokejisty. (Foto Aha! – Marek Pátek, Jan Tůma)

Po delší době je přítelkyně Jaromíra Jágra (45) v Česku. Přestože Veronika Kopřivová (26) dorazila tentokrát bez svého hokejového boha, rozhodně nesedí doma sama jako kůl v plotě. Naopak! Obráží jednu společenskou akci za druhou. A nenechá si ujít ani karlovarský festival, který začíná už zítra!

Sotva Veronika přiletěla ze slunné Floridy, rovnou vyrazila na módní přehlídku sourozeneckého dua Ponerových. Právě jejich blankytně modrý, květinový model oblékla po Jaromírově boku loni na červeném koberci ve Varech. Luxusní róba spolu s doplňky, kterou tehdy vynesla, přišla na 3 116 000 korun. A letos tento model možná předčí!

Podle informací deníku Aha! si pohledná blondýnka nenechá ujít festivalovou atmosféru ani tentokrát. Modelka sice nehodlá přijet do města kvůli sledování filmů, ale rozhodně si nenechá ujít jednu z luxusních společenských akcí. Jaromír ji ale nedoprovodí. „Nemohl přijet, měl nějakou práci,“ svěřila po svém příletu minulý týden Veronika.

Hejdová odhalí nohy
Moderátorka Zorka Hejdová (26) se rozhodla vyrazit do Varů v opravdu odvážném modelu. Na červeném koberci se blýskne v černo stříbrné, průhledné róbě, která odkryje její sexy nožky.

Co návštěvníky letošního festivalu čeká?

Foto s Umou Thurman
Hned na začátku festivalu se mohou filmoví fanoušci těšit na Umu Thurman (47). Hvězda Tarantinových filmů dostane na zahájení cenu od prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (70) a hodlá se zdržet až do pondělí 3. července.

Somr na plátně
V nové znělce festivalu, která bude slavnostně představená na zahájení 52. ročníku, se objeví česká herecká legenda Josef Somr (83). Divadelní a filmový herec je držitelem ceny prezidenta festivalu z roku 2012.

Vyčištěný Obchod na korze
Fanoušci českého filmu se mohou těšit na digitálně restaurovanou kopii Oscarem vyznamenaného filmu Obchod na korze. Snímek Jána Kadára (†61) a Elmar Klose (†83) z roku 1965 bude už pátým českým titulem takto restaurovaným.

Oceněný Vorlíček
Křišťálový globus za umělecký přínos české kinematografii získá letos scénárista a režisér Václav Vorlíček (87). V loňském roce stejnou cenu obdržela Jiřina Bohdalová (86) a rok před ní Iva Janžurová (76), tedy jeho herečky.

Velkolepý koncert
Na zahajovacím koncertu před hotelem Thermal se veřejnost bude moci setkat také se skladatelem a dirigentem Jamesem Newtonem Howardem (66), který složil hudbu např. k filmům Temný rytíř či Fantastická zvířata a kde je najít.

Na video s Kopřivovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
ivanak
29. 6. 2017 • 17:27

Není žádná modelka Jednou ji vzali na focení a propadla na spodní příčku.Dokud si ji Jarda nevezme,tak bude pořád jen přítelkyně Jágra.Bude se ho držet jako veš,protože bez něj bude opět nula jako dřív.Dostala se do společnosti a k luxusu o jakém se ji ani nesnilo a všechny ženy,které měl před ní byly soběstačné a to ona není.

ellenic
29. 6. 2017 • 15:26

Že obráží jednu akci za druhou mne vůbec nepřekvapuje, naopak, vypadá na to. Obstará si asi nejspíše vypůjčením parádní šatičky a hned je důvod vyrazit . ještě, že máme skutečné modelky a ne děvče od tyče .

mord
29. 6. 2017 • 09:19

Jisté je, že se tam nemihneš ty hloupá nulo bellmeku

-bello-
29. 6. 2017 • 08:28

Jestlipak se tam připotácí i Agáta s břichem a Prachařem.Žilkové dalo hodně práce srovnat to u Bartošky, tak Agáta zas může opruzovat.S Verunkou budou obě křivonohé " krásky" ozdobou, ale Mihne se tam i Mistra Kája s pečovatelkou ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.