Jágrova Veronika: Jde po ní policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jágrova Veronika: Jde po ní policie!

Veronika Kopřivová řídí ráda, ale stojí to hodně peněz.
Veronika Kopřivová řídí ráda, ale stojí to hodně peněz. (Foto Mária Rušinová)

Veronika Kopřivová (25) má opletačky s policií. Během jednoho týdne dostala dokonce tři pokuty.

Jágrova přítelkyně na facebooku rozjela prodej oblečení. Sama teď ale přiznává, že tím vydělává jen na své řízení. „Vydělávám na moje pokuty. Za poslední dva dny jsem dostala tak vysoký, jako je asi u nás průměrná výplata. Přitom jsem nic neudělala,“ popisuje situaci podle Blesku na Instagramu Veronika.

„Normálně jedeš, rychlejc, zničehonic tě zastaví policajti. Pokuta. Dobrý. Další den jedeš, zaparkuješ, jdeš se na dvacet minut najíst do bistra, přijdeš a auto nikde. Sprostě mě odtáhli,“ pokračuje ve výčtu svých hříchů Kopřivová. Třetí pokutu pak dostala za neoprávněné parkování.



Přečtěte si
ladua
30. 1. 2017 • 16:19

Takovou kravu jsem ješe neviděla ať se policajty vemou ta v krimu znyje blbeček bude cvakat

ararat
30. 1. 2017 • 07:36

Přihlášen jako ararat MOJE PŘÍSPĚVKY PRAVIDLA DISKUSE ODHLÁSIT Přidat komentář Přidat nový komentář DISKUSE ellenic 29. 01. 2017 20:26 Na té fotografii vypadá tak, jak ve skutečnosti vypadá , když k tomu přičtu ještě její nemožné chování, tak je to velký mínus pro Jágra. Je na ní vidět absence vzdělání, jen s výučním listem to prostě nedá. Místo, aby studovala, tak hledala ženicha . Jágr měl skvělé předchozí partnerky, Inna Puhajková, Iva Kubelková, Andrea Verešová. ty měly aspoň úroveň, tahle ne. Ta umí jen pořizovat selfíčka a čmárat kraviny. reagovat nahlásit -bello- 29. 01. 2017 229 ellenic já si myslím, že tahle Veronika je oproti tamtěm aspoň svá a spontánní.Absence vzdělání je rovnoměrná.Jágr tomu taky moc nedá , s chytrou ženskou by si nevěděl rady.A jestli je Kubelková chytrá, tak já jsem jeptiška a totéž platí o Verešové i Borhyové. Afektované kravky Kubelková , kandátka Verešová a Borhyová přes tu jeho zlatou kartu docela zblbly. Jediná jedna holka od Jágra zdrhla a nedostala kopačky a ta pochopila A) že s ním toho moc nepokecá, nebude nikdy ničím jiným, než ta od Jágra, C) a ani ve věcech lásky toho s výkonným sportovcem moc nedá reagovat nahlásit robin5 29. 01. 2017 19:41 Ta šlapina je ráda, že se s tím autem rozjede, na víc jak je vidět nemá. Ovšem, kdyby seděla za volantem v tom jejím pracovním úboru, s oslíma ušima na palici, možná, že by jí pokutu nikdo nedal, rovnou by mohla začít vydělávat na nějakém zastrčenějším parkovišti. reagovat nahlásit -bello- 29. 01. 2017 22:18 robin5 na palici oslí uši, vedle sebe Kryštůfka , za volantem Ijáčka, jede plácat huhuláka ta Jágrovic Verunka reagovat nahlásit nikal 29. 01. 2017 18:24 no, jo blbka zapomíná, že na americký policajty neplatí vyšpulená prcina. Halt, hloupá, hloupá, hloupá..... Jardu mám rád, ale je fakt, že u ženských řeší píchání a ne mozek.. no, proč ne..... reagovat nahlásit honza54 29. 01. 2017 16:54 má mít za oknem cedulku. to jse

-bello-
29. 1. 2017 • 22:18

robin5 na palici oslí uši, vedle sebe Kryštůfka , za volantem Ijáčka, jede plácat huhuláka ta Jágrovic Verunka

-bello-
29. 1. 2017 • 22:09

ellenic já si myslím, že tahle Veronika je oproti tamtěm aspoň svá a spontánní.Absence vzdělání je rovnoměrná.Jágr tomu taky moc nedá , s chytrou ženskou by si nevěděl rady.A jestli je Kubelková chytrá, tak já jsem jeptiška a totéž platí o Verešové i Borhyové. Afektované kravky Kubelková , kandátka Verešová a Borhyová přes tu jeho zlatou kartu docela zblbly. Jediná jedna holka od Jágra zdrhla a nedostala kopačky a ta pochopila A) že s ním toho moc nepokecá, nebude nikdy ničím jiným, než ta od Jágra, C) a ani ve věcech lásky toho s výkonným sportovcem moc nedá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.