Jágrova Verča o jejich POPRVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova Verča o jejich POPRVÉ!

Jarda se do Veroniky rychle zbláznil.
Jarda se do Veroniky rychle zbláznil. (Foto: Instagram.com, ara)

Jaromír Jágr (44) a Veronika Kopřivová (25) poutali tento rok opravdu velkou pozornost. Mohla za to hlavně Jardova kráska, která hojně zásobovala sociální sítě jejich společnými fotkami. Teď navíc prozradila jejich osudové datum.

„Slavíme první výročí. 7. 12. 2015,“ napsala Veronika ve středu večer na svůj Instagram. Na dotaz, zda s »Džegrem« nejsou náhodou déle, doplnila: „Ano, jsme, ale žijeme spolu od 7. prosince.

Je tedy jasné, že si Jágr k sobě svou vyvolenou přestěhoval jen měsíc poté, co se poprvé viděli. Veronika totiž už dřív prozradila, že je seznámila jejich společná kamarádka začátkem listopadu loňského roku. „Pak jsme si všichni tři povídali a líbilo se mi, jak se vyjadřoval, jeho názory. No a tak to celé odstartovalo, pak už jsme se začali vídat a bylo to,“ prozradila Kopřivová v létě pro Blesk Magazín.



Přečtěte si
bursik
10. 12. 2016 • 13:09

plan neplan i kdyz bude Jagrova nema zdaleka vyhrano.Vstanou nove bojovnice ne nahodou,ale zcela urcite.Jenze to neni nas Problem

antonuis.j
10. 12. 2016 • 11:12

Tahle má navíc výcvik od stovek dědků v reichu, nechápu, co na ní Jarda vidí, je megašeredná a nechutná a dementní, a to těžce. To fakt vybral, nerozumím tomu, asi se zbláznil, takový šmejd a póvl a hnus si nabalit! Teda - nechat se tou starou curvou sbalit...

antonuis.j
10. 12. 2016 • 10:38

Souhlas, akorát je to tak, že o pozornost v bulváru se stará ta ohyzdná vychrtlá stará nechutná tisíckráto ojetá dorota z německého bordelu, s jejím IQ 48. Ta všude cpe tisíce "selfíček" a se svou debilitou zvrací všechny intimnosti o jejich "vztahu", zlatokopka. Je hnusná a blbá a Jarda se bohužel nějak zvencnul, že si s touhle podřadnou šerednou primitivní negramotnou dementkou začal Holt kostru vyschlou odpornou asi tisícestaříčkých nechutných Hansů, Jürgenů a Detlefů v bordelu vycvičili a Jarda poropadl její vyzáblé vysloužilé obrovské frn.dě, hnus, na tu osobu (ani nevypadá jako ženská, ta dorota) bych nesáhl ani hokejkou! Jarda se na stará kolena zbláznil a vyhovuje mu to, škoda. Ale jeho věc, hráblo mu. HULVÁT je hlavně ta odpudivá smrtka Veruna, hnus všech hnusů.

ivanak
10. 12. 2016 • 10:18

Jako to boží hovádko.Hloupá,hloupá,hloupá.

bursik
10. 12. 2016 • 08:59

Jaromir Jagr je hrdina ktery proslavil nasi republiku po celem svete Chybi Respekt k tomu co dokazal,jeho soukromi a to odporne jedovate stourani v privatu a bezohledne hovory s clovekem co je utahany z dlouheho letu je odporne.Proc je v cele spolecnosti tolik hulvatstvi a jedu bez urovne k lidem co dokazali nemozne je mozne pouze v CZ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.