Jágr s milenkou v Česku: Verunčina nečekaná hysterie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr s milenkou v Česku: Verunčina nečekaná hysterie!

Nezbytná ručička před tváří.
Nezbytná ručička před tváří. (Robert Klejch)

Po delší době se nejslavnější hokejista světa ukázal zase doma. Z Ameriky ovšem nepřiletěl sám jako v předchozích letech, nýbrž se svým novým objevem. Po příletu ale Veronika Kopřivová (25) předvedla naprosto zbytečné divadýlko!

Přílet Jaromíra Jágra (44) a jeho milenky si samozřejmě nemohli nechat ujít fanoušci ani média. Jaké je ale v příletové hale letiště čekalo překvapení - zatímco hokejista házel úsměvy na všechny strany, někdejší Misska z Teplic rozjela hru na schovávanou! Přes hlavu okamžitě hodila kapucku mikiny a před obličejem neustále šermovala ručičkou! 

 

Kdyby to byla osůbka médii neposkvrněná, jeden by se ani nedivil. Jenže tahle dáma už od raného mládí objektiv fotoaparátu doslova lovila!  Začalo to už jejím finále v soutěži krásy Česká Miss 2012 a pokračuje její dráhou modelky. Takže od teď něco jako hra na celebritu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avonka1
24. 10. 2016 • 11:14

K tomu oblékání když cestujete víc jak 15 hod.v letadle volí cestující co nejpohodlnější oblečení.Sama jsem viděla na J.F.Kennedy herečku S.J. Parker(sex ve městě) oblečenou v teplákové soupravě a nejaké tenisky ,takže sužovat se v nějakém kostýmku a botech na jehlách jen abych prošla halou co by hvězda na to kašlou...

ararat
13. 6. 2016 • 11:19

Ela Anrow · Praha..& -bello- její nick na profilu FB Olga Pilarova · normální sebevědomá žena v ĆESKU, nikoli někde na plácku s chatičkou a la dům na Floridě by se nikdy, nikdy nenazvala bábou za zenitem, to ad 1) + ad 2) mně se ohromně líbí , jak se v AHA navážejí do té duchem prosté sééélebrity z Jágrovy postele. Jágra nemám ani ráda ani nerada, je trapnej v msvém věku sjíždět jen mladý holky a stává se z něho obyčejný sugar daddy P.S. A Florida ? No nevím, vlhko, dusno, za humnama aligátor To se mi líbí · Odpovědět · 9. červen 2016 130 · Upraveno

bulvarjehn...@...
10. 6. 2016 • 15:44

Ubožáci závistiví, malověrní, nešťastní, hloupí, zavržení hodní, slabí, závistiví, pomlouvační, trestu hodní, zkažení, sebestřední, zkažení, nepřející, zklamaní, prázdní.. to a mnohem více špatného jste. Všichni!

-bello-
9. 6. 2016 • 22:12

Když tady čtu , jak by měl Jágr vystřízlivět a co by měl dělat a jak utéct atd. je mi to k smíchu.On mu určitě v pravou chvíli Bůh a jeho matka pošeptaj co musí a jak. Kdyby Jágr neměl tělesnou stavbu takovou jakou má a talent pro tenhle sport ,co by byl ? Dyť je zrovna tak blbej, jako tahle a ty další , co mu prošly postelí. Jágr je sportovec unikátní, ale myslitel to není

6010
8. 6. 2016 • 09:46

Ale že by byla stará Jágrová z Veruny nadšená, tak tomu nevěřím.Ta musí být z toho zcela zdrcená.To údajné vyjádření Jágrové matky, že být mladá....., že je to lepší než pracovat někde na poli, tak to je docela ujeté.To jí vkládá synáček do úst nějaké blbosti.Mně přijde, že se Jágr na stará kolena zbláznil.Vůbec mi to u něho nesedí.Ale je to známá věc, že ženské dovedou neskutečné věci a že hýbou i politikou, viz Nagyová-Nečasová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.