Jágr a Veronika: Slzy na Jamajce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jágr a Veronika: Slzy na Jamajce!

Jaromír Jágr na Jamajce.
Jaromír Jágr na Jamajce. (Foto Instagram.com)

Exotická dovolená sotva začala a už z tváře utírala slzy jako hrachy! Že by se nad vztahem modelky Veroniky Kopřivové (26) a hokejové ikony Jaromíra Jágra (45) stahovala mračna? Žádný strach!

Sbalili si svých pár švestek a zaletěli si 1000 kilometrů na jih, aby floridské sluníčko vyměnili za to jamajské. A při romantické procházce po jedné z kouzelných pláží se to stalo.

„Jdu si takhle po pláži a najednou se mi splnil můj velký sen,“ prozradila Veronika. Kousíček od břehu, jen pár metrů od ní, skotačil delfín. Jágrova milá za ním hupsla do vody, nastavila dlaně a roztomilý kytovec se k ní připlul pomazlit! „Dotkla jsem se ho!“ otočila se na Jardu a utírala si slzy z tváře. „Plakala jsem štěstím. Nemám slov,“ přiznala krásná blondýna. Pozor, Verčo! K jamajským plážím rádi zabloudí i žraloci...

Na video z Jamajky se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 4. 2017 • 00:19

Verčo, místo dovolený ať zaplatí psychiatra!

amadina
22. 4. 2017 • 19:01

Já myslím, že jí jen tak něco nerozpláče, spíš si buď utírá vodu z tváře, nebo se jen směje Jó Verča je zdatný komediant..

zamlzena
22. 4. 2017 • 16:13

a rozezná delfína od jiné velké ryby? To je ještě v pubertě? Myslím, že by nebylo od věci vyvěsit se třeba za nohy na Eifelově věži, to by byla asi i selfie "hodna " Koprivové. Bude to zřejmě lidská štika, která se zuby zavěsí, a jako závaží visí .Tohle si myslím podle toho, jak se prezentuje a vítá informace o sobě na veřejnosti.

antonuis.j
22. 4. 2017 • 11:44

Tvl, to je zase "článek" o ho*ně!! Vyžilá prostitutka se svým sugar daddy se pomazlila s delfínkem a tvář, představte si, tvář si utírala RUKOU! Div je, že ne NOHOU! Dál jsem se nedostal. Škoda, že nepřiplul na pomazlení Carcharodon Carcharias, šlapinda by pak musela používat nohy už i k jídlu, nebo už by nebyla.. a o čem by dementi v redakci AHA! psali!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.