Jágr a Kopřivová na tahu: Video ze záchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jágr a Kopřivová na tahu: Video ze záchodu!

Jágr svou Veroniku znovu rozesmál.
Jágr svou Veroniku znovu rozesmál. (Foto: Instagram)

Luxusní klub v Las Vegas, nejlepší DJ světa Martin Garrix a jeho elektronická hudba. Jaromír Jágr (45) vytáhl přítelkyni Veronikou Kopřivovou (26) na velkolepou párty. Nebo možná ona jeho?

Každopádně dunění v uších, byť bylo vyluzované mistrem svého řemesla, je brzy omrzelo. „Hodina v tom blázinci stačila,“ napsala Verunka na Instagram pod společné video. To podle všeho natočila se svou láskou na záchodech a na něm jí už rty zdobí úsměv, který vykouzlil Jaromír prsty nad její hlavinkou. Aby jeho milé smích vydržel, příště by měli asi volit klidnější zábavu.

Kopřivová a Jágr na tahu:

Kopřivová s Jágrem ve víru velkoměsta:



Přečtěte si
tenerife
1. 6. 2017 • 09:13

Přesně tak, Jarda vypadá s tím svým účesem a vousy jak mušketýr prošlý záruční lhůtou,krátké vlasy a hladce oholen mu neskutečně slušely.

-bello-
31. 5. 2017 • 00:45

Jágr zaostal ve vývoji ! Furt stejný gesta za hlavou " oběti " jak si jakoby dělá srandu ... Martin Garrix není žádný extra odvaz.To fakt ne, tak z čeho jsou hin?Předimenzovaný zvuk je cesta jak vybudit v mase hysterii k příslušnosti grupy a " souznění " duší subkultury pro ten večer. Jestli je to o muzice, nebo jen o zvukových vlnách je těm "jointům" tam jedno.A Jágr už má duši starší a jointa kvůli testům nesmí Co je na videu nevím, ztráta času jistě.

ellenic
30. 5. 2017 • 19:25

Kdyby se raději Jágr zaměřil na to, aby vypadal lépe a upravený . Když srovnám jeho současnou vizáž a fotografie z uplynulých let, tak dnes vypadá daleko hůře . Vlasy, neupravené vousy.

ivoadler
30. 5. 2017 • 13:42

Kdepak, kravál na diskotéce už pro Jágrovu generaci není. Ona je vůbec otázka, pro koho ten kravál je? Jágrovy posunky ukazují, že tento člověk ještě nedospěl a je otázka, jestli dospěje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.