Krobotová se vdala, vzala si syna Blanky Bohdanové (†91) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krobotová se vdala, vzala si syna Blanky Bohdanové (†91)

Lenka Krobotová se vdala
Lenka Krobotová se vdala (Instagram)

erečka Lenka Krobotová (46) se podruhé vdala. A své ANO řekla v romantickém prostředí Kamenice nad Lipou známému fotografovi Vlado Bohdanovi (51), synovi legendární herečky Blanky Bohdanové (†91).

Na sociálních sítích sdíleli momentky ve stories někteří ze svatebních hostů, manželka Lenčina kolegy z Dejvického divadla Václava Neužila Lenka Neužil Stárková. Fotkou ze svatby se pochlubil i ženich, který má stejně jako Krobotová z minulého vztahu dvě děti. Se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou (58) má dceru Zuzanu a syna Jeronýma. Krobotové se před několika lety rozpadlo manželství s muzikantem Václavem Havelkou (45), s nímž má dva syny Šimona a Eliáše. S Vlado Bohdanem se poprvé ukázala na veřejnosti předloni na karlovarském filmovém festivalu, kam spolu vyrazili i loni. Letos se sice na festivalu neukázali, zato se ale dva týdny po něm vzali. Na svatbě samozřejmě nechyběl tatínek, herec a režisér Miroslav Krobot a kolegové z Dejvického divadla.

Lenka Krobotová na zakončení MFF KV: Ukázala nového partnera!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.