Přiznání Lenky Krobotové: Proč se cítila trapně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přiznání Lenky Krobotové: Proč se cítila trapně!

Herečka Lenka Krobotová je dcerou slavných rodičů!
Herečka Lenka Krobotová je dcerou slavných rodičů! (Foto: Profimedia.cz)

Herečka Lenka Krobotová je dcerou slavných rodičů. Rozhodně toho ale nikdy nevyužívala. Naopak se za to styděla. Miroslav Krobot a Hana Doulová se snažili, aby Lenka prožívala pokud možno normální dětství. Lenka si uvědomila, že není z obyčejné rodiny až díky spolužákům.

"Já jsem totiž netrávila dětství v šatnách, naši dbali o to, aby se o mě někdo postaral, když byli v práci. O divadle se mnou nijak zvlášť nemluvili. A že jsou u divadla, jsem začala vnímat až přes spolužáky ve škole. Dívali se na mě divně a já se cítila trapně," přiznala Xantypě Lenka Krobotová.

I přesto se od svých rodičů nechala inspirovat a začala hrát. Poprvé se na plátně objevila coby tanečnice pod taktovkou Jana Hřebejka v Šakalích letech. Vzhledem k svému věku tehdy brala natáčení jako velkou jízdu a temnou dobu, o které film pojednává, nevnímala.

"Proboha, bylo mi šestnáct a v tom věku se nějakou dobou nezabýváte. Líbily se mi kostýmy, ty široké sukně, muzika, rytmus, pohyb - a uvolněná atmosféra při natáčení. Jan Hřebejk je přátelský režisér, víceméně nekřičí, pro každého má vlídné slovo a pomůže vám, když uděláte chybu. Byla jsem šťastná. Byl to zážitek," dodala herečka.

 

 

 



Přečtěte si
ivoadler
20. 8. 2016 • 15:00

Vypadá otřesně. Věčně taková stará mladá. To má po tátovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.