Štěpánek o rozvodu s Adamovskou: Jdu pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Štěpánek o rozvodu s Adamovskou: Jdu pryč!

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (Aha! - Daniel Černovský)

Šedovlasý herec se překvapivě rozhovořil na téma rozvodu. Že by jeho manželství s oblíbenou umělkyní neklapalo?

"Víte, každý věk má svoje. Kdybychom se potkali ve dvaceti, tak jsme rozvedení. Kdybychom se potkali ve čtyřiceti, jsme rozvedení. Ale vzhledem k tomu, že jsme se potkali v tom věku, co jsme?!" pustil si ústa na špacír Petr Štěpánek (68) na vlnách Českého rozhlasu. 

"Spirála, která by eventuálně mohla nastat v té krásné rodinné hádce, to je přece nádherné, když se můžete krásně pohádat, lítaly by talíře, něco by se rozbilo, nemluvili bychom spolu a podobně.  Jenže teď já udělám jednu jedinou věc. Já se otočím a jdu pryč. To je řešení, všem to doopravdy doporučuju. Budete mít nádherný nábytek, úžasný porcelán, všechno neporušené. Dělejte to jako já a odejděte," dodal Štěpánek na téma záchrany manželství se Zlatou Adamovskou (57).. 



Přečtěte si
bursik
4. 2. 2017 • 11:43

Bohuzel ne,kouka jak soudruh Stepanek busi penize na vsech frontach i s jeho ex

-bello-
4. 2. 2017 • 11:42

eisenbieger no jak myslíš, ale vysloužilej pasák děve.k , ónanista a rozhodně ne chytrý chlapík sotva mně ! může něco vykládat. .Povídaly báby v Benešově, žes tam , žes tam na hřibitově slintal za vrbou a obtěžoval jejich vnučky.Prej dostaneš do držky! ! ! Tak a teď neotravuj a věnuj se švýcarskýmu tisku, ty emigrante z leknutí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.