Když vás partner opustí, je úplně normální cítit se zlomeně a smutně. Dokážu se vcítit do vaší bolesti, protože už jsem byl v podobné situaci. Dr. Sacre mi pomohl znovu se sejít s mým partnerem, který mě opustil kvůli někomu jinému. Vřele doporučuji obrátit se s žádostí o pomoc na Dr. Sacreho, protože je to spolehlivý a důvěryhodný jedinec, který vám může pomoci překonat toto těžké období. Váš milenec se k vám vrátí a znovu vás zasype láskou a náklonností. Spolupráce s Dr. Sacre má řadu výhod.
Pro ty, kdo mají zájem kontaktovat Dr. Sacrea, ho můžete kontaktovat na následující adrese:
První manžel Zlaty byl Petrof, druhý John, oba pěkní chlapi, dnes se jim Zlata ani jednomu nevyrovná. Štěpánek něco říci musel, ale jak to s nimi doma doopravdy je ví jen oni.
-bello-
03. 02. 2017 234
chaluge
03. 02. 2017 15:27
-bello-
03. 02. 2017 23:10
++++++++++++++++++++++++
Sommerko a tady to máš,zapomínáš co jsi kde napsala...a jak ty můžeš vědět zda se Chaluge dívá či nedívá na TV ty embryo,ty stará bréco.Trpíš stihomamem,ty koule tlustá 130kilová,jenom urážíš,h.n.u.p.e
On je to strašný blbec, já to Adamovský přeju ! Za takovýho bych se já ve společnosti styděla ( jenže já bych o takového ani mezakopla !) . John byl pohlednej chlap a chytrej chlap.
Tohle je nedomrlý princátko a házet po něm porcelánem?Spad z višně? Na něj i ešusem je škoda
stara babo (60+)si tu nekolikrat psala ze televizi nemas , tak jak to muzes vedet a na vratnici, kde soupses nocni abys neco privydelala k duchodu , mas moznost jen internetu ...babo ulhana
eisenbieger
blbe, nejen impotent, ónan, vysloužilý pasák, navíc jsi i dement.
Chaluge je někdo jiný a TV sleduje, ale jsem to já, kdo říká, že na TV téměř nekouká ! ( ne, že ji nemám a ne že nekouknu nikdy. Jen si tvrdě vybírám na co ano , takže k dívání toho mám já málo a když už kouknu, pak v době , kdy ty chrníš, dřív já čas na TV nemívám.)
.
ty tvrde vybirat nemuzes kdyz mas na vratnici starou telku bez kabelu max 3 programy a tim koncis , to ze muzes vyuzit na vratnici internetu je nam jasny pac pres den nepises.....kdybys v duchodovem veku s malym duchodem radeji neco udela pro zdravi ....tu *** jak nadrazni hodiny bys aspon trochu sundala a nemusela schanet kramy kde maj velikost 46 .
eisenbieger
no jak myslíš, ale vysloužilej pasák děve.k , ónanista a rozhodně ne chytrý chlapík sotva mně ! může něco vykládat.
.Povídaly báby v Benešově, žes tam , žes tam na hřibitově slintal za vrbou a obtěžoval jejich vnučky.Prej dostaneš do držky! ! !
Tak a teď neotravuj a věnuj se švýcarskýmu tisku, ty emigrante z leknutí