Nezhojená bolest Burešové: Mám strach, že se to bude opakovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nezhojená bolest Burešové: Mám strach, že se to bude opakovat

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

Devětadvacetiletá umělkyně má za sebou první pěvecké turné. I přes obrovskou radost z úspěchu ale Eva Burešová zmínila permanentní obavu, která se táhne už z jejího raného mládí. 

„Byl to splněný sen, moje představy byly jinde. Od doby, kdy mi jako malé nikdo nepřišel na oslavu narozenin, mám strach, že se to bude opakovat. Realita byla pohádková," odtajnila Eva Burešová dávné trauma na webu Super.cz. Ale zpět ke zmíněmému turné, které talentovanou umělkyni vzhledově dost proměnilo. 

ZOO: Eva Burešová se vrací na obrazovku coby Viky Janečková

Video se připravuje ...

Na koncerty si totiž nechala prodloužit vlasy a na jejím těle přibylo další tetování. „Ty svoje mám teď velmi krátké a řídké a mám jich málo, tak jsem si tu hřívu a různé kreace užívala. Byl to úlet," objasnila Eva koncertní účes a co týče permanentního pokreslení kůže dodala: „Vždycky jsem si přála mít potetované prsty, tak tam teď mám měsíček a dvě hvězdičky, na levou paži jsem si nechala napsat Buď laskavá a mám tam lahvičku s vodou s bylinkami. Na pravé paži mám bylinky, vykuřovadla, protože je mám ráda."

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.