Nezadaná kráska Pecháčková: Zoufale prosí o pozvání na rande! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nezadaná kráska Pecháčková: Zoufale prosí o pozvání na rande!

Michaela Pecháčková na dovolené
Michaela Pecháčková na dovolené (Instagram)

Herečku Míšu Pecháčkovou (19) můžete znát především z primáckého seriálu ZOO. Krásná blondýnka je překvapivě nezadaná. I ji samotnou to očividně začíná štvát!

Seriálová hvězdička by měla ráda po svém boku někoho, o koho by se mohla opřít a sdílet s ním své strasti i slasti. Bohužel, na obzoru nikdo není. „Ono není kam spěchat a nemá cenu tlačit na pilu, protože když se tlačí na pilu, tak to stejně nedopadne nejlíp, takže až to přijde, tak to přijde ve správný čas.... no mám ráda jídlo, takže jestli mě chcete pozvat na jídlo, tak v pohodě,“ vzkázala Míša všem mužům skrz kameru webu eXtra.cz.

Čtvrteční Prostřeno!: Co vlastně herci hrají?

Video se připravuje ...

Dále se svěřila také s tím, že je zastánkyní klasického osobního seznámení. Zároveň jí však muži píší především skrz sociální sítě. Jak na to reaguje? „Jo občas to přijde, je to milý, a myslím, že ti lidi, co napíšou musejí mít spoustu odvahy,“ pronesla Pecháčková. Ona sama by prý něco takového nejspíš neudělala. „Ale takhle, klidně napište a uvidíme,“ dodala na závěr usměvavá blondýnka.

Michaela Pecháčková v ZOO sejde z cesty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
31. 7. 2023 • 10:55

Muži jí píší především skrz sociální sítě. „Myslím, že ti lidi, co napíšou, musejí mít spoustu odvahy,“ pronesla Pecháčková.
------------
Co je to za blbost? Je to přesně naopak!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.