Martina Hudečková v seriálu ZOO narazila na lumpa: Skončila v poutech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Martina Hudečková v seriálu ZOO narazila na lumpa: Skončila v poutech!

Z Jiřího Maryška se vyklubal lump.
Z Jiřího Maryška se vyklubal lump. (Foto Aha! – M. Hykl, FTV Prima)

Dva roky si jen tak posedává v infocentru a najednou únos! Martina Hudečková (59) se konečně v seriálu ZOO vydala mimo hostivařské ateliéry. Hledala lásku a je z toho problém. Zmocní se jí násilník v podání kolegy Jiřího Maryška (43), který ji odvleče do chatky.

Herečka musela zůstat svázaná, i když se přestavovaly kamery, protože uzly musely kvůli záběrům zůstat přesně na svých místech. „Ta chatička byla neskutečně malá, v ní ještě štáb, takže tam byl lehce stísněný prostor,“ popsala situaci Hudečková. Nakonec ji vysvobodila šestice k tomu cvičených urostlých mužů. „Byli to kaskadéři. Přišlo mi vtipné, že kvůli paní, která podává informace v ZOO, nastoupí taková horda chlapů,“ konstatovala Martina. A dodává, že se s Jirkou, který hrál únosce, vzdor drsnému tématu hodně nasmáli. „Je s ním legrace,“ pochvalovala si.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

Horor s Herzem

Letos to bylo už 5 let, co Martině zemřel životní partner, režisér Juraj Herz (†83). Herečka s ním prožila kouzelných 9 let. Oba byli spíše kavárenské typy, rádi pobývali v divadelních klubech a povídali s přáteli. Martina ale Juraje jednou statečně vzala na chalupu u Jindřichova Hradce, kterou postavil její dědeček. Režisér filmu Spalovač mrtvol napřed prohlásil, že je to největší horor, který zažil, ale pak se svou milou do přírody jezdil rád. Do lesa ho prý ale nedostala nikdy.

Velká oslava

Martina bude mít v únoru šedesátiny, které by jí nikdo nehádal. Slavit je prý bude nejen s kolegy ze seriálu ZOO. Herečka je vyloženě slavící typ a přátel z dabingu, v němž »česká Bridget Jonesová« vyniká, z televize i divadla má požehnaně.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.