Podzimní trumfy České televize odtajněny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podzimní trumfy České televize odtajněny!

Miroslav Krobot se svým týmem spolupracovníků.
Miroslav Krobot se svým týmem spolupracovníků. (Foto Aha! – David Kundrát, ČT)

Nový seriál i pokračování oblíbené komediální série, populární StarDance, řada zajímavých dokumentů nebo filmové premiéry. Uvidíme také detektiva Miroslava Krobota či premiérové dokumenty.

Už poslední srpnové pondělí odstartuje podzimní program seriál Oktopus. Odložené případy v něm budou po třináct týdnů vyšetřovat Miroslav Krobot (71) a Marika Šoposká (33). „Jejich kapitánské duo je natolik obskurní, že od něj neočekáváte symbiózu. Odlišnost je totiž nezbytným kořením jejich spolupráce. Reálnými případy jsme se nechali jen lehce inspirovat, vše ostatní je čistá fikce,“ říká režisér a scenárista Jan Pachl (45).

Tvůrce kriminálky s Hanzlíkem Jan Pachl: Dostal jsem ho na jeho ješitnost!

Video se připravuje ...

Osada znovu ožije

Na obrazovky se vrátí také oblíbený seriál Osada. „Scenárista Petr Kolečko ani já chatu nemáme a skoro žádné chataře neznáme. Tudíž si ten chatařský život vlastně jen představujeme, domýšlíme. Na malém prostoru tu vedle sebe žijí lidé, kteří se do harmonického soužití vlastně nutí. A my se snažíme pro ně mít pochopení,“ vysvětluje režisér Radek Bajgar (60). Z kin se pak na televizní obrazovky přesune komedie Buko od Alice Nellis (52), Betlémské světlo Jana (58) a Zdeňka (87) Svěrákových, Gran Prix Jana Prušinovského (44) a nebude chybět ani novodobý film Banger s Adamem Mišíkem (26) a Marsellem Bendigem (24) v hlavní roli.

Píše se rok 1971, Standa Pekárek právě nastoupil jako šofér do Československé televize a má tři sny: Pětidílná minisérie Volha ukáže, jestli a jak se Standovi tyhle sny splní.

Video se připravuje ...

Konec pohody

Seriál Osada II je připravený na 10 večerů od 1. září. Už při natáčení první série bylo jasné, že bude následovat druhá. „Už to není o pohodě,“ směje se Petra Beretová (39). „Přibude malá herečka, budeme s Martinem Myšičkou tři,“ prozradila herečka. Do Záhoří přibudou i jiné, dospělé postavy, nepřehlédnutelný prý je zejména Marek Daniel (51).



Přečtěte si
Jan Kocián
27. 7. 2023 • 14:00

OSADA II

"Největší *** je Stanislav Majer, na druhém místě je to extrémistický nacionalista Radek Holub, pak možná Marek Daniel (Marek Daniel = KOCIÁN). Vrcholem seriálové ctnosti je Martin Myšička," parafrázuji slova a reálné smýšlení režiséra Radka Bajgara.

pravlast
27. 7. 2023 • 08:51

Lepší než trumfy když se nejen ČT,ale všechna média naučí spisovnou a pravopisnou češtinu.Místo zdražování slevu a ostatním pokuty.Obrovské.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.