Zákulisí Musilova vztahu: Naši blízcí to nechápou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zákulisí Musilova vztahu: Naši blízcí to nechápou...

Honza Musil a jeho partner Jakub Bialý
Honza Musil a jeho partner Jakub Bialý  (David Kundrát, profimedia.cz)

Téměř šest let uplynulo ode dne, kdy moderátor Honza Musil (55) uzavřel registrované partnerství s přítelem Jakubem Bialým (31). Na svůj vztah se stále dívají očima zamilovaných. Jaký je jejich recept na lásku?

Jedno z nejdůležitějších »ano « řekl Honza Musil v pražské Grébovce roku 2016. Tehdy oficiálně zpečetil lásku se svým mladším partnerem Jakubem. Šesté výročí připadá na 9. září, velkolepé oslavy se ale podle moderátorových slov konat nebudou. Důležitý je pro ně fakt, že po deseti letech známosti spolu dokážou vycházet stejně jako na začátku jejich vztahu, ne-li lépe!

„My jsme spolu skutečně dvacet čtyři hodin denně, což nechápou naši blízcí, ale ani kamarádi. My spolu pracujeme, žijeme, usínáme, probouzíme se, snídáme, ale i večeříme. Jediná výjimka, kdy jsme spolu takto nemohli trávit čas, byla, když jsem byl v nemocnici. Zvládáme to ale spolu naprosto hravě, což mnozí kolem nás nechápou," přiznal v rozhovoru pro ŽivotvČesku.

Ruda z Ostravy moderoval Karlosovu svatbu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
18. 8. 2022 • 08:55

Ten autor snad sám bude úchylnej. Tolik článků o jednom promiskuitním ***i...Proč nám to pořád vnucují?!
Co si ti úchylové dělají doma, je jejich věc, jsou už dospělí! Ale obdivovat Musila, že se vykašlal na rodinu, aby mohl oblézat mladé ***e, co by mohli být věkem jeho děti, to tedy nehodlám!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.