NOVÉ JMÉNO! Nechci to vysvětlovat, tvrdí Musil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

NOVÉ JMÉNO! Nechci to vysvětlovat, tvrdí Musil

Moderátor Honza Musil
Moderátor Honza Musil (instagram)

Moderátor Jan Musil (55) je se svým přítelem Jakubem (31) už devět let. Několik let žijí v registrovaném partnerství a mají společné prostřední jméno Gareth. Jak k tomu přišli?

Musil byl v minulosti ženatý a se svou dnes už bývalou manželkou Ivetou mají skvělé vztahy. Když si plně uvědomil, že ho přitahují muži, vstoupil do registrovaného partnerství se svým tehdejším přítelem Kubou. I když to mezi nimi nedopadlo, jeho ex stále nosí jeho příjmení.

Lucie Borhyová pro červnové číslo časopisu Dieta

Video se připravuje ...

„Jmenoval se Musil, jmenuje se tak doteď. No a my, když jsme se brali, tak jsem nechtěl, aby Kuba byl zase Musil. Ale ono to ani nešlo jinak, já jsem nemohl být Bielý. Hledali jsme alternativu,“ pronesl moderátor v talkshow Na kafeečko. „To je zase ta legislativa, nechci to vysvětlovat,“ dodal Honza, který zřejmě zdlouhavé vysvětlování o historii jejich společného příjmení nerad rozebírá.

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.