Oblíbený moderátor Jan Gareth Musil (55) žije už devět let v registrovaném partnerství s Jakubem Garethem Bialým. Ačkoli jim to spolu neuvěřitelně klape, dělí je od sebe skoro čtvrt století. Musil si nedělá iluze, že jejich vztah to za čas podlomí. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Co to tady melete za blbosti? Jakým právem se vyjadřujete k životu nebo vztahu někoho jiného? Věřím, že většina z vás, co tady píšete ty urážky, nesahate charakterem panu Musilovi ani po kotníky.
Musil nikomu neubližuje, je hodný a citlivý. Ne každé partnerství je o nějaké "prasárně". Má krásný vztah ke zvířatům i k lidem, tak ho nechte na pokoji. (Nejsem gay)
Myslím, že je správné, když říkají "manžela". Protože jejich partnerství je na úrovni heterosexuálního manželství.
Partnerství říkáme, pokud spolu lidé žijí svobodně, nejsou sezdaní. Takže u homosexuálů by to nevyjadřovalo to, že oni sezdaní jsou. Pokud spolu nechtějí být, musí se rozvést. Takže i když podle zákona se jejich svazek nazývá "partnerství", říkat můžeme "manželství" a mně to přijde výstižnější.
Nemeli svatbu nejsou manzel.U vas in Cz nejsou svatby povoleny.Ale nevim....Maji registrovane partnerstvi coz staci...jsou zakoniti partneri. k clanku : Nemeli jsem v online nikdy Musila kdyz jsem zil v CZ, ale tento clanek, jeho obavy atd atd me mluvi z duse. Presne vim o cem Honza mluvi....