Zvrat u Musila kvůli partnerovi! Moderátor si změnil jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvrat u Musila kvůli partnerovi! Moderátor si změnil jméno

Honza Gareth Musil
Honza Gareth Musil (David Kundrát, profimedia.cz)

Honza Musil (55) žije spolu s partnerem Jakubem deset let, v roce 2016 dokonce uzavřeli registrované partnerství. V souvislosti s tím si oba ke svému příjmení přidali ještě společné jméno Gareth. Proč? 

„My to asi ještě nikde pořádně nevysvětlovali. V době, kdy jsme partnerství uzavírali, nebylo legislativně možné, aby jeden z nás přijal příjmení toho druhého. Ale my něco společného ve jménu mít chtěli, tak jsme hledali legislativně správné a legální řešení. A bylo nám řečeno, že si můžeme dát společné prostřední jméno, vlastně druhé křestní jméno. Nechtěli jsme ale žádného Pepu, Pavla a podobně, až jsme našli v anglickém kalendáři jméno Gareth. To paradoxně v Anglii funguje nejen jako křestní, ale i jako příjmení, ale nám se líbil i význam jména – pevný a silný," vysvětluje Jan Gareth Musil na webu Proženy.cz.

Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video se připravuje ...

„Myslím, že mladší partner vás obecně udržuje v určité kondici, a teď nemyslím tu fyzickou, ale spíš mentální a psychickou. Pohled na svět, názory, tam se kolikrát lišíme, protože já to mám zažité z jiné doby a on mi ukazuje vlastně novou perspektivu. Mladý člověk vám dá úplně jiný pohled na svět, který vy žijete už několik desítek let a jste už trochu zacyklený. Je spousta věcí, v nichž vás může pozitivně ovlivnit, rozšířit vám obzory," nemůže si život po boku mladšího partnera vynachválit populární moderátor. 

Honza Musil na rozloučení se Zagorovou: Je to tak příliš brzy...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
5. 5. 2023 • 00:34

5 článku o jednom tuplovaném úchylovi, teplém pedofilovi! Není to trochu moc? To fakt už nemáte o čem psát, jen drby o anglické královské rodině a pak o tomhle redaktorovi, kterého i Soukup vylil?
To je podobné jako Jankto! Chlubit se tím, co mělo zůstat skryto... Ještě, že taky nemají královské R!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.