Zpověď Honzy Musila: Osudová láska s vojákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpověď Honzy Musila: Osudová láska s vojákem

Honza Musil
Honza Musil (Instagram)

S bývalou manželkou Ivetou se moderátor Honza Musil (55) zná téměř celý život. Vztah s ní přirozeně rostl od přátelství dvou dětí přes vztah, který v sedmnácti, kdy Iveta otěhotněla, zpečetili svatbou. Oporou a věrnou přítelkyní mu manželka zůstala i v době, kdy řešil svou sexuální orientaci.

Moderátor Honza Musil otevřeně promluvil o době, kdy u něj proběhlo skutečné sebepoznání. Stalo se tak v osmdesátých letech, kdy narukoval v Brně na vojnu. Tehdy již žil ve svazku se svou ženou Ivetou, vše se ovšem během dvou let na vojně změnilo. Jak Musil přiznal v podcastu webu Super.cz, půl roku před koncem služby se poprvé zamiloval do muže. „Platonicky, neopětovaně, ale zamiloval. Přisuzoval jsem tomu zpočátku fakt, že jsem rok a půl na vojně, byť jsem měl štěstí, že jsem měl dítě, ženu a doma jsem byl častěji než ostatní. Ale stalo se to,“ prozradil Honza Musil, pro kterého byly tyto pocity něčím novým.

„Poprvé jsem se setkal s tím, že vnímám muže trošku jinak než jen jako kamaráda nebo kolegu. A když jsem jel jednou domů na opušťák, tak jsem zjistil, že mi chybí. A to je ta zamilovanost. Takže jsem byl v takové docela schizofrenní situaci, kdy v kasárnách mi chyběla žena a dítě a když jsem byl doma, tak mi chyběl tento kluk,“ uvědomil si Musil. Jestli má ale moderátor na něco štěstí, jsou to jeho blízcí. Se svou první platonickou láskou totiž dodnes udržuje přátelský vztah.

Honza Musil na rozloučení se Zagorovou: Je to tak příliš brzy...

Video se připravuje ...

„Ten, o kterém mluvíme, je dodnes náš rodinný přítel, má ženu, děti, je to umělec, muzikant, člověk, který báječně hraje celý život na saxofon a já myslím, že to bylo to nejdůležitější, že jsme oba měli stejné vjemy na kulturu, umění a já jsem si najednou mohl v kasárnách povídat s někým o věcech, které mě zajímají,“ zhodnotil tehdejší situaci moderátor Honza Musil s tím, že jakmile si v sobě vše urovnal, ihned se svěřil své ženě.

Rey Koranteng: Mám rád aktivní dovolenou, opalovat se nepotřebuji

Video se připravuje ...

Manželský svazek se pochopitelně rozpadl, pevný vztah mezi letitými přáteli vydržel dodnes. „Mám vedle sebe přítelkyni, kamarádku, bývalou manželku, milenku a ségru. Je to člověk, který má moji bezmeznou důvěru,“ dodal Honza Musil.



Přečtěte si
Uživatel_5435725
24. 12. 2022 • 13:27

Je těžké si přiznat kdo doopravdy jste. Člověk se hledá celý život.Někdy prostě zapře svojí sexuální orientaci a velmi tím trpí.Před svým okolím se snaží být normální heterosexuál ale jen tím zapírá svojí podstatu.

Bohužel toto téma je stále tabu. Ve škole se o tom také nemluví. Což by mělo. Čtvrt sebevražd je právě sexuální orientaci. Měli bychom je poslouchat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.