Historie se opakuje: Musil tváří v tvář nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Historie se opakuje: Musil tváří v tvář nemoci

Honza Musil
Honza Musil (Foto Aha! – Martin Přibyl, archiv Jana Musila, ara)

Diváci o oblíbeného moderátora Jana Musila (55) nepřijdou. Představuje totiž další pořad, který představuje silné osudy. Do projektu Nová naděje televize Barrandov zapřáhl i svého manžela, Jakuba Garetha Bialého.

„Myšlenku na to, udělat takový pořad, jsem v hlavě nosil spoustu let, protože vím, že některé věci ohledně sociálního systému u nás úplně nefungují,“ cituje Musilova slova magazín Sedmička.

Krutá rána pro Honzu Musila: Sestru zabila rakovina, švagrovi z toho puklo srdce!

Video se připravuje ...

„Jsou to tedy příběhy lidí, kteří mají nějaký zdravotní problém a potřebují peníze na léčbu. Příběhy točíme v jejich přirozeném prostředí, nejčastěji v jejich domovech. Celý pořad má za cíl oslovit co nejvíce lidí, aby se osudy jedinců, potažmo celé rodiny dostaly do povědomí. Pokud se najdou tací, kteří by znevýhodněné rodině chtěli pomoci, bude to nejlepší odměna,“ přiblížil. 

Musilovi je téma blízké. Sám před časem bojoval s leukémií. „Vždy se stane, že vám nemoc něco vezme a něco dá. Jsem díky této zkušenosti mnohem klidnější, nic mě hned nerozhází a žiji klidný život bez stresu. Snažím se lidem dávat radost a vyloudit na jejich tvářích,“ řekl pro iDnes.cz.

Jan Musil hovoří o rakovině a svých dcerách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
22. 5. 2023 • 01:53

Homosexuální pedofil! Proč ho pořád tak propagují?! Je to jen úchyl, kterej nechal na holičkách ženu a dcery! Stejně jako Jankto ženu a synka!
Nemají špetku zodpovědnosti a oni z obou dělají hrdiny! 👎

Alva
21. 5. 2023 • 16:58

Nevím, proč píší,že zapojí manžela, zapojí partnera. Manželství je mezi mužem a ženou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.