František Janeček se dál zlobí na Jaromíra Soukupa: Co věta, to lež! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

František Janeček se dál zlobí na Jaromíra Soukupa: Co věta, to lež!

Producent Janeček versus magnát Soukup: Útok a drsné napadení!
Producent Janeček versus magnát Soukup: Útok a drsné napadení! (archiv)

Producent František Janeček (77) se rozhodl, že se bude bránit štvavé kampani proti své osobě, kterou se snaží rozpoutat šéf TV Barrandov Jaromír Soukup (53). Ten nejdřív tvrdil, že Janeček čerpal osobní covidovou podporu, což se ukázalo jako lež. Producenta a bývalého kamaráda ale »solí« dál.

Soukup už přiznal, že převzatou informaci o 60 000 kč pro Janečka si neověřil a své tvrzení vysvětlil shodou jmen s jiným podnikatelem, který provozuje hospodu. „Fando, promiň,“ odbyl to jízlivým úšklebkem. Ovšem zároveň dodal, že se Janeček a jeho život stane pravidelnou součástí jeho pořadu. „Janeček si buduje pověst, že všemu v showbyznysu rozumí, ale já si to nemyslím. Nemám ho rád, přiznávám,“ zdůvodnil svoji osobní štvavou kampaň proti bývalému kamarádovi, na kterém nenechává nit suchou.

František Janeček na premiéře Fantoma Opery: O krásný zážitek nikdo nepřijde!

Video se připravuje ...

Stížnost na radu

„Svými výmysly se snaží poškodit mne i moje divadlo. Co věta, to lež. Vytrhává věci z kontextu. Nenechám si to líbit. Podávám žalobu a stížnost na Radu pro televizní a rozhlasové vysílání. Šíří fake news, což by mělo být trestné,“ říká Janeček. Donedávna se přitom Soukup za Janečka bil v prsa, dokonce ho několikrát pozval do svých Instinktů, kde mu doslova prolezl útrobami. Jenže potom začal chodit s kamarádovou expartnerkou Terezou Mátlovou (46) a názorově otočil. Není těžké hádat proč...

Ukázka z pořadu Aréna jaromíra soukupa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.