Nafrněná Soukupova ex Brožová? Čeho »její muži« hořce litovali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nafrněná Soukupova ex Brožová? Čeho že »její muži« hořce litovali?

Kateřina Brožová je sexy i po 50
Kateřina Brožová je sexy i po 50 (archiv Blesk)

Herečka se v minulosti často objevovala po boku vlivných mužů. Jejím posledním oficiálním partnerem byl miliardář Jaromír Soukup (52). Přestože je Kateřina Brožová (53) stále velice atraktivní a lásku prý v životě potřebuje, nového chlapa nehledá. Proč?

Herečka, která v současnosti žije jen se svou téměř dvacetiletou dcerou Kačenkou, zdůraznila v rozhovoru pro idnes.cz, že žádného muže neloví a nehodlá na tom nic měnit. „Muži si vždycky hledali – a buď našli, nebo nenašli – mě,“ říká Brožová.

Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik!

Video se připravuje ...

Ta zároveň přiznává, že to byla ona, která dávala svým protějškům „košem“. „Žádný muž se se mnou nikdy nerozcházel. Všichni partneři naopak velmi litovali toho, když jsem je opustila. Pokud mi bude to štěstí a radost v podobě lásky ještě dáno, budu ráda. V životě samozřejmě lásku potřebuji. Žádný můj vztah v minulosti ani v budoucnosti nebyl a nebude bez lásky, protože tak já s partnerem žít nedokážu,“ přiznala herečka, která dovede prý ale dovede být spokojená i tak, jak momentálně funguje. Pokud láska přijde, bude to jen velmi příjemný bonus!

Kateřina Brožová a její první Vánoce bez rodičů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
9. 5. 2021 • 13:16

Ještě že jste nadpis opravili ! Ale každý co byl s KB se stal milionářem , před ní měl miliardy ! Sympatická pijavice ne jak Absolonová co platí za neschopného

ivanak
9. 5. 2021 • 07:59

No je dobře sebe­vědo­má.Mys­lím,že bude hodně náročná a pokud ji partner vezme zlatou kartu,odchází..

mbmb
8. 5. 2021 • 20:59

-poledni milenec - no dobře !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.