Maminku Langmajera převezli z hospicu: Dojemný dík sestřičkám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maminku Langmajera převezli z hospicu: Dojemný dík sestřičkám

Jiří Langmajer.
Jiří Langmajer. (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Herec Jiří Langmajer (56) si dříve své soukromí střežil jako oko v hlavě. Poslední dobou se ale svým fanouškům začíná víc a víc otevírat. Nedávno sdílel emotivní video, na kterém vyzvedává svou milovanou maminku z Hospicu svatého Lazara v Plzni a veze ji domů.

Zázraky se skutečně dějí a maminka Jiřího Langmajera je toho důkazem. Díky laskavým ošetřovatelkám a zdravotním sestrám se jí podařilo opět postavit na nohy, což dojalo i samotného herce, který je celému personálu neskonale vděčný. „Místo, kde našla máma znovu chuť k životu. Nebýt neskutečné dobroty a empatie lidí, kteří zde pracují a kteří hospic vedou, tohle video by nikdy nevzniklo. Děkuju nastotisickrát za to, že jste!“ napsal Jiří na svůj instagramový profil.

Jiří Langmajer si maminku odvezl z hospicu domů.

Video se připravuje ...

„To nejsou sestřičky ošetřovatelky, to jsou andělé. Dokázaly svým laskavým, láskyplným přístupem dostat mámu na nohy (v což jsem nedoufal) a já ji vezu domů. Neuvěřitelný. Děkuji z celého srdce,“ nešetřil chválou herec. Pod videem se to začalo okamžitě hemžit gratulacemi. „Jirko, držíme mamince palce,“ napsala například herečka Ivetta Blanarovičová. „Měli jsme tam babičku. Nikdy na jejich laskavost nezapomenu. Mamince jen a jen zdravíčko,“ přidala se fanynka Petra.

Strachem Nacafe: Jiří Langmajer - premiový rozhovor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.