Ondřej Sokol se snoubenkou ve Varech: Cukrovali nad dortíčky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Ondřej Sokol se snoubenkou ve Varech: Cukrovali nad dortíčky

Ondřej Sokol cukroval s přítelkyní Nikolou nad dortíky v cukrárně ve Varech.
Ondřej Sokol cukroval s přítelkyní Nikolou nad dortíky v cukrárně ve Varech.  (David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Láska prochází žaludkem. Po dlouhých procházkách na kolonádě Ondřeji Sokolovi (49) a jeho snoubence Nikol (28) vyhládlo a rozhodli se dopnit energii v nejbližsí cukrárně.

Ruku v ruce vstoupila zamilovaná dvojice do obchodu s cukrovinkami a jali se vybírat, čím trochu poškádlí chuťové buňky. Nakloněni nad skleněnou vitrínou s čokoládovými, krémovými i ovocnými dorty tak herec, moderátor a režisér v jedné osobě poctivě vybíral tu nejchutnější sladkost. A trpělivě pak přihlížel výběru své Nikol. Dlouhovláska svou volbu zpečetila ukázáním na konkrétní dortík a pak už spokojeně vycházeli se sladkými dobrotami.

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...

Že to Ondřej Sokol myslí s brunetkou Nikol vážně, dokládá nejen společný výlet do Karlových Varů. V roce 2020 o 21 let mladší učitelku v mateřské škole požádal o ruku v nejvyšším mrakodrapu Velké Británie s úžasným výhledem. Odloženou svatbu svádí na covid. Rád by se totiž oženil v Las Vegas na stejném místě jako kdysi Karel Gott (†80). „Dohodli jsme se, že to uděláme takhle, ale zavřeli celý svět. Zatím čekáme. Svatba je odložena,“ řekl nedávno Sokol.

KARLOS SHOW: Létání (a zvracení) s Šonkou a Sokolem. Plomby ve stíhačce nevadí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.