Moderátor Bouček jako vyměněný: Z toho uroníte slzu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moderátor Bouček jako vyměněný: Z toho uroníte slzu!

Libor Bouček
Libor Bouček (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Život se mění a my s ním. Pro oblíbeného českého moderátora bylo nejspíš zásadním obratem v dosavadním směrování narození syna Alberta. Méně a méně raději totiž prý Libor Bouček (40) tráví čas bez něj a bez manželky.

Příkladem je třeba odpověď na otázku v rozhovoru pro idnes.cz, kdy mu byl položený dotaz, jak si užil letošní festival ve Varech. „Byl jsem na zahajovacím večeru, který byl nádherný. Asi v půl jedné odtamtud odcházela parta mých kamarádů s tím, že ve večírku pokračují dál a že o to nemůžu přijít. A já jsem si vlastně uvědomil, o co člověk doopravdy přichází. Před pěti lety bych si asi řekl, že bych možná opravdu mohl o něco přijít. O nějakou peprnou historku, zážitek nebo vytříbený míchaný nápoj,“ zamýšlí se a dodává:

Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo!

Video se připravuje ...

„A pak jsem si ten večer uvědomil, že přicházím o to, že nejsem se synem. Když jsem bez ženy a bez dítěte, navždycky už budu v takových chvílích o něco přicházet. A úplně už dnes rozumím rodičům, kteří říkají ,přijeď někdy, jezdi častěji‘,“ uvědomuje si Libor Bouček s odstupem sílu jejich slov.

Libor Bouček: Kus mého srdce bude vždycky patřit Jiřině Bohdalové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.