Nepřehnal to? Vojta Kotek se obul do českého národa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nepřehnal to? Vojta Kotek se obul do českého národa

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka.
Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka. (FTV Prima)

Vojta Kotek (33) není pouze talentovaný herec, ale i režisér. I možná z toho důvodu se o to víc nebál sdělit svůj názor na téma „Co chybí českým hercům“. A svým míněním nepřekvapil pouze diváky…

Během vědomostní soutěže Máme rádi Česko padla otázka směrem k herečce Daně Morávkové (49) týkající se názoru na to, zda se Češi málo prosazují v zahraničí. Herečka se odpovědi takticky vyhnula a přenechala slovo někomu, jehož názor na toto téma má podle ní větší váhu – tedy režisérovi. „Vojto, co nám chybí?“ zeptala se kapitána týmu.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

Odpověď zarazila i samotného moderátora Libora Boučka (40). „No, větší talent,“ řekl zcela bez ostychu herec a režisér, načež ho Morávková ještě doplnila: „A možná jazyková bariéra, ne?“ Do diskuze se přidal i Libor Bouček, který byl očividně na straně hvězdy Ordinace v růžové zahradě a Vojtu v pozdvižení, jež způsobil, ještě trochu vykoupal.  „Tu jazykovou bariéru jsi řekla ty a já bych ji taky doplnil, ale režisér říká talent,“ uzavřel debatu moderátor pořadu.

Jakub Prachař to s kolegy roztočil na parketě v soutěži Máme rádi Česko

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 7. 2021 • 00:28

Má pravdu.
Herců, jak nastláno, produkují je konzervatoře, soukromá herecká učiliště a Damu atd., ale talet má 1 z 50.A Morávková ?
No právě! U ní to sedí.Talent nic moc a pořádně umí jen česky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.