Co to Emma Smetana a Jordan předvádějí! Dcera jako mrtvý králík?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co to Emma Smetana a Jordan předvádějí! Dcera jako mrtvý králík?!

Bývalá moderátorka Novy a DVTV Emma Smetana se stala podruhé maminkou.
Bývalá moderátorka Novy a DVTV Emma Smetana se stala podruhé maminkou. (Instagram)

Absolutní vlnu znechucení vyvolalo video Emmy Smetany (33), na kterém zachytila partnera Jordana Haje (33) s ani ne měsíční dcerou Ariel. Copak takhle se smí zacházet s malinkým nemluvnětem?

Takovou prezentaci otcovství fanoušci této mediálně známé dvojice nevydýchali. Podle webu eXtra.cz totiž dvojnásobný tatínek Jordan zachází na jednom z videí s dcerou jako „s kusem hadru“. Tedy tak to aspoň vidí fanoušci, kteří mají dokonce vážné obavy o zdraví miminka.

Emma Smetana: Jordan je nejlepší tatínek na světě

Video se připravuje ...

Emma se chopila kamery a natočila svého partnera Jordana s malou Ariel, kterou prvně držel za ramínka a pochodoval s ní po silnici, a poté si ji hodil na rameno „jako pytel s bramborama", píše web eXtra.cz. Sledující prý byli totálně zděšení.

„Kdy si konečně lidé, co mají děti jako hračky a nejsou vůbec zodpovědní, přestanou pořizovat děti," neudržela se jedna z divaček. „Z tohohle mi vyhrkly slzy. Není to normální, hlavně že je maminka 3 týdny po porodu ve formě. Po tomhle jsem dala hned unfollow, protože nebudu přihlížet této »péči«,“ neubránila se emotivnímu komentáři ani další ze sledujících. „Vždyť s ní zacházíte jako s mrtvým králíkem,“ pranýřují je za takové video i další. Co myslíte vy? Je to vážně přes čáru?

Inkriminované video je zde:



Přečtěte si
ginkognito
14. 5. 2021 • 18:05

Dva infantilní jedinci mají děti a podle toho se k nim chovají. Ono jen tím, že se člověk stane rodičem, automaticky rozum nenabere.

Uživatel_5404086
14. 5. 2021 • 14:04

Ten Haj je dobrý úchyl..Nad dětmi by měli převzít kontrolu OSPOD. Vůbec bych se nedivila, že si občas šlehnou. Tohle normální rodič neudělá.

RichterJana
12. 5. 2021 • 17:57

Jako matka naprosto selha­la..­.,přih­lížet a ještě si natáčet dementní chování svého partnera a otce dítěte...a z toho jasně vyplývá, že ani dvě vysoké školy, kterými se tak ráda prezentuje, nezaručí zdravý rozum a inteligenci...!!!

defakto
12. 5. 2021 • 16:58

O tom jak zachází vlastní rodiče se svým novorozenatem by se měla zajímat Sociální starostlivost o děti , pokud jim dítě neodeberou , měli by mít nad jejich rodinou stálý dohled .
Je možné , že se v rodině konzumují taky drogy , jinak si to jejich chování nedovedu vysvětlit .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.