Žaloba na Davida: Hitmaker zuří a vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žaloba na Davida: Hitmaker zuří a vrací úder

Roman Ondráček na křtu alba Michala Davida se opil a chtěl napadnout zpěváka a jeho ženu. Vyvedla ho ochranka.
Roman Ondráček na křtu alba Michala Davida se opil a chtěl napadnout zpěváka a jeho ženu. Vyvedla ho ochranka.  (CNC Martin Hykl)

Chtěl se zachovat profesionálně a potyčku s Romanem Ondráčkem (57) dále nerozmazávat. Hudebník a bavič ovšem vyrazil do boje s právníkem, a tak hitmaker Michal David (63) chtě nechtě zareagoval stejně. Proč to ale muselo zajít až takto daleko?

Sám tomu příliš nerozumí. Očerňovat své jméno ale nikoho nenechá. Proto se Michal David svěřil do péče právničky a čeká, co se bude dít dál. „V tuto chvíli je vše na právní bázi. Roman na nás podal žalobu, to musím akceptovat. Proto jsem byl nucen si najmout také právničku a nyní už to nechávám jen na ní,“ prozradil serveru Super.cz Michal David, jehož celá kauza mrzí.

Kvůli protestu omezení nemocnic! Trenér nároďáku končí! A Ondráček napadl Davida

Video se připravuje ...

Nejprve vnímal Romanovo chování na křtu své desky jako neakceptovatelné, následně se však dozvěděl, že jeho kamarád trpí bipolární poruchou. Proto ubral na intenzitě svých výroků. „Takhle jsem si to určitě nepředstavoval. Roman Ondráček trpí dost vážnou duševní poruchou. Já mu můžu jen přát, ať se uzdraví,“ kroutí hlavou David, jenž zároveň nechápe, co přesně se bude právní cestou řešit.

„Tvrdí, že přišel o nějakých 270 tisíc korun kvůli tomu, že byl na našem křtu, a nebyl tak na nějaké akci. Co vím, vůbec se ani neměla konat,“ nechápe David, který stále doufá, že kamarádovi nakonec nebude muset čelit tváří v tvář před soudem. „Mrzí mě to, jsem ochoten kdykoli vzít všechno zpět, zapomenout. Musí to chtít ale Roman, já v tuhle chvíli nemůžu nic jiného než se bránit,“ dodal Michal David.

Michal David pokřtil CD: Pochlubil se vnukem, který dost vyrostl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vlasta Prchalová
9. 12. 2023 • 06:39

Souhlasím.

Vlasta Prchalová
8. 12. 2023 • 23:31

Z právního hlediska, RO nemá na kompenzaci žádný nárok. Jít na křest bylo jeho svobodné rozhodnutí. Asi těžko se vrátíte z dovolené a budete podávat žalobu na zaměstnavatele, že jste kvůli Egyptu neodpracovali deset směn a požadujete náhradu škody. Jóóóó, kdyby MD držel RO u hlavy pistoli a donutil jej jít na křest násilím, pak by to byla jiná.

bestteckaie
7. 12. 2023 • 02:56

Obdivuji M. Davida v této záležitosti. Přece jen tam došlo k fyzickému útoku na jeho manželku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.