Pozadí napadení Davida? Sebevražda v rodině Ondráčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Pozadí napadení Davida? Sebevražda v rodině Ondráčka

Roman Ondráček na křtu alba Michala Davida se opil a chtěl napadnout zpěváka a jeho ženu. Vyvedla ho ochranka.
Roman Ondráček na křtu alba Michala Davida se opil a chtěl napadnout zpěváka a jeho ženu. Vyvedla ho ochranka. (CNC Martin Hykl)

Za překvapivým chováním hudebníka a baviče Romana Ondráčka (57), kterého musela vyvést ochranka ze křtu nové desky Michala Davida (63), stojí podle všeho osobní problémy. Ty se týkají rodinné tragédie i psychických potíží, které potvrdila Romanova manželka Nina.

Hlavní aktéři nepříjemné slovní i fyzické potyčky, které se udály na původně pohodovém křtu desky Michala Davida, se z večera stále vzpamatovávají. Roman Ondráček, jenž se nevybíravě vyjadřoval nejen k Davidovi, ale i k jeho manželce Marcele, kterou ohrožoval svými fyzickými výpady, kauzu zatím neokomentoval. Těsně po jeho vyvedení z Obecního domu se ale několika médiím svěřil s náročným obdobím. To by vysvětlovalo jeho nevyrovnanost. „Můj brácha, chudák, v dubnu spáchal sebevraždu. Bylo mu pětašedesát a skočil z desátého patra,“ sdělil hudebník webu eXtra.cz.

Kvůli protestu omezení nemocnic! Trenér nároďáku končí! A Ondráček napadl Davida

Video se připravuje ...

Jenomže na jeho pohřeb chyběly Ondráčkovi peníze. Trn z paty mu měl vytáhnout právě Michal David. „Když ten Jirka umřel, tak tehdy bylo všechno drahé. Pohřební služby zdražily. A Michal mi tenkrát půjčil 50 tisíc, čehož jsem si neskutečně vážil. Říkal jsem si, že je to můj opravdový kámoš. Člověk za život potká jednoho, maximálně dva dobré kamarády. Tři ani omylem. A tohle mi udělal?“ řekl nejprve v přátelském duchu Ondráček, načež se vrátil k tématu večera, kvůli němuž byl vyhnaný za práh Obecního domu. Přátelství s hitmakerem a jeho manželkou tak zřejmě vzalo za své...

K celé kauze se den poté vyjádřila Ondráčkova manželka Nina, aby alespoň do jisté míry společenský požár uhasila. „Chtěla bych zdůraznit, že včerejší chování mého manžela Romana Ondráčka na křtu Michala Davida nemělo nic společného s alkoholem nebo návykovými látkami. Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme,“ obhajovala manžela v prohlášení pro iDnes.cz.

Michal David pokřtil CD: Pochlubil se vnukem, který dost vyrostl!

Video se připravuje ...

Neomluvitelné, avšak pochopitelné

Samotný Michal David, kterého tato kaňka na jinak příjemné události mrzí, potyčku ze křtu okomentoval na svém facebookovém profilu. Ačkoli v prvních odstavcích nejprve vyvracel údajné lži, které Ondráček na jeho účet pronesl, v závěru měl pro hudebníka a kamaráda jisté pochopení. „Jeho prezentace na mém křtu se může pro mnohé z nás zdát jako neomluvitelná. Avšak na jednu stranu mám pochopení a soucítím s jeho momentální složitou situací, protože jsem se dnes dozvěděl, že je Roman duševně nemocný. Věřím, že jeho nepřiměřené chování a lživé výroky poskytnuté médiím jsou pouze odrazem jeho současného stavu a přeji mu brzké uzdravení,“ napsal na svém profilu Michal David.



Přečtěte si
Marián Potůček
8. 12. 2023 • 11:24

Já myslel, že Roman vystřízlivý a pak se přijde omluvit za své nevhodné a arogatní chování. A on v tom všem chce pokračovat.

AHel
22. 11. 2023 • 19:00

Pan Roman neměl 50 tis. Kč na pohřeb bratra? To je nějaká divočina, to má i kde jaká důchodkyně .... ostuda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.